بررسی مشکلات رانش خانه های محله شنبدی بوشهردر جلسه بافت

جلسه ای به ریاست معاون عمرانی استاندار و دبیری مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری  استان بوشهر برگزار شد که دستگاه های مرتبط با بافت تاریخی – فرهنگی شهر نیز حضور داشتند و تمامی مشکلات بافت را مورد برسی و پی گیری قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری بوشهرمصوبات جلسات گذشته بافت توسط دبیر مطرح و هر دستگاه مربوطه در صدد پاسخگویی برآمد .

مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری بوشهر گفت: یکی از مشکلاتی که در بافت هنوز حل نشده و قابل برسی و پی گیری جدی تری است  محله شنبدی و مشکلات آن است .

محمد ابراهیم فروزانی در خصوص موزه های تاسیس شده در بافت  نیز به این نکته مهم اشاره کرد و گفت :  در گذشته با نیت خیر دوستان موزه های مختلفی تعریف شده ، در صورتی  که موزه شرایط خاص خود را  برای تاسیس دارد .

وی همچنین در خصوص موزه هایی که  بدون مطالعات لازم و بدون پیروی از معیار و قوانین موزه راه اندازی شده اند گفت : این موزه ها قابلیت آن را دارند که به نمایشگاه های دایمی تبدیل شوند .

در ادامه جلسه فرماندار بوشهر به ریزش و رانش برخی ساختمان ها در کوی شنبدی به دلیل پوسیدگی شبکه آبرسانی  اشاره کرد و گفت : این وضعیت بحرانی و نگران کننده شده است.

وی  افزود: این ریزش و رانش از مسجد شنبدی و بناهای اطراف آن از جمله حسینیه ˈحاج مریمˈ آغاز شده است و به ساختمان های دیگر سرایت می کند.

محمد حسن ابراهیمی به شرایط نابسامان خانه های اطراف حسینیه  نیز اشاره کرد و گفت :شرایط دراین محدوده به گونه ای است که به ناچار حسینیه تخلیه و واحدهای مسکونی اطراف نیز دچار مشکل شده اند و وضعیت به حالت اضطرار در این منطقه نزدیک می شود بنابراین مدیریت بحران باید با نگاه کارشناسی و فوری ورود پیدا کند.

 در ادامه معاون توسعه شرکت آبفا استان اظهار داشت: هم اکنون 35 کیلومتر شبکه فاضلاب در محله های بافت قدیم بوشهر نیاز به نوسازی دارد که با توجه به شرایط خاص و ریزش و رانش برخی بناها در محله شنبدی، نوسازی هفت کیلومتر از این شبکه باید به صورت فوری اجرا شود.

وی در خصوص نوسازی شبکه آبرسانی چهار محل قدیمی شهر بوشهر به نیاز 4 میلیارد تومانی اشاره کرد و گفت: در صورت تامین اعتبار ما آماده اجرا هستیم.

معاون عمرانی استاندار نیز به ضرورت تشکیل شورای بافت به ریاست استاندار اشاره کرد و گفت :مهم ترین و اولین مصوبه این جلسه باید تشکیل این شورا باشد.

شاپور رستمی گفت : باید برنامه ریزی های کوتاه مدت ، بلند مدت و میان مدت داشت تا بتوان برنامه منسجمی را برای نجات  بافت  تاریخی  - فرهنگی پیش بینی کرد .

وی به  اهمیت و ضرورت وجود مشاور از جانب شرکت آبفا جهت بررسی وضعیت لوله ها و رفع مشکلات پوسیدگی  آنها در بافت اشاره کرد و بر اجرایی شدن مصوبات تفاهم نامه ها ی همکاری و ابلاغ تعهدات از جانب دبیرجلسه تاکید کرد . 

انتهای پیام/

کد خبر 1393043012