معاون هماهنگ كننده سپاه بيت المقدس استان كردستان در جلسه ستاد اجرايي خدمات سفر استان كردستان كه در دفتر معاونت عمراني استانداري كردستان برگزار شد گفت: در طول سال جاري تعداد 12 هزار زائر در قالب كاروان راهيان نور از مناطق عملياتي و يادمانهاي شهداء جنگ تحميلي بازديد کرده اند.
سرهنگ حسيني افزود: استان كردستان به دليل داشتن 2 دوره دفاع مقدس يكي 8 سال جنگ تحميلي و ديگري 36 سال مجاهدت خاموش با دسيسه هاي دشمن توانسته رشادتها و جان فشاني هاي زيادي انجام دهد و شهيدان زيادي را تقديم نظام جمهوري اسلامي کند .
وي در ادامه خاطر نشان كرد: متاسفانه بيشتر يادمان هاي شهداء جنگ تحميلي در سطح استان كردستان به دليل نبود زير ساخت هاي مناسب و نبود جاده دسترسي كاروان هاي راهيان نور را با مشكلاتي مواجه كرده است.
وي در ادامه بيان داشت هر سال حدود 5 ميليون نفر زائر در قالب كاروان هاي راهيان نور از سراسر كشور به مناطق عملياتي غرب كشور اعزام می شوند كه در ايام ارديبهشت ماه تا پايان شهريور ماه شاهد افزايش پيك سفر هاي كاروان راهيان نور و بازديد آنها از مناطق جنگي هستيم كه اين در سطح استان كردستان نيز مشهود است.
وي در ادامه تصريح كرد: سال گذشته 27 هزار زائر در قالب این کاروانها از استانهاي مختلف كشور وارد استان كردستان شدند و از مناطق عملياتي و يادمانهاي شهداء جنگ تحميلي بازديد کردند و هر ساله شاهد افزايش چشمگير زائران هستيم.
سرهنگ حسيني به مشكلات پيش روي كاروان هاي راهيان نور اشاره كرد و گفت: يكي از يادمان هاي ما كه مربوط به عمليات والفجر 10 می باشد و در منطقه دالاني واقع شده داراي جاده اي صعب العبور بوده و مسير منتهي به اين يادمان خاكي است و هنوز آسفالت نشده كه اين مشكلاتي را براي زائران كاروان راهيان نور ايجاد كرده است.
وي به حماسه و رشادت هاي جنگ تحميلي در استان كردستان اشاره كرد و گفت: حماسه هاي بزرگي در كردستان اتفاق افتاده كه نبايد ساده از آنها گذشت و هر كس كه مي خواهد هويت دفاع مقدس را خاموش کند در اصل هويت خود را خاموش خواهد كرد چرا كه دفاع مقدس سيماي زميني آيات آسماني و تجلي آيات الهي است و بايد در حفظ آن تلاش هاي بسياري انجام گيرد.
وي به ايجاد زائر سراها در سطح استان اشاره كرد و گفت: سال گذشته زائر سراهايي با ظرفيت 500 نفر در شهرستان بانه و مريوان احداث شد و زائر سرايي هم در سنندج در حال احداث است كه تا چند ماه آينده به بهره برداري خواهد رسيد.
وي در خصوص عمده مشكلاتي كه در حاشيه يادمانهاي شهداء استان كردستان وجود دارد گفت: اين مشكلات شامل نبود سرويس هاي بهداشتي مناسب، نبود نمايشگاههاي فرهنگي و صنايع دستي، نبود مراكز اسكان و سايبان براي استقرار كاروانها، نبود موزه دفاع مقدس و جاده هاي مناسب براي دسترسي آسان به اين يادمانها است كه بايد بررسي و توسط دستگاه هاي مرتبط پيگيري و رفع شود تا كاروان هاي راهيان نور بتوانند از امكانات و خدمات ما در سطح استان بهره مند شوند.
انتهای پیام/