مدير كل راه و شهر سازي در جلسه ستاد اجرايي خدمات سفر استان كردستان گفت: از ابتداي سال جاري تاكنون بيش از 100 كيلومتر از جاده هاي استان كردستان روكش آسفالت شده و اين موجب شده كه وضعيت تردد راههاي استان كردستان بهتر شود .

وجدي افزود: برنامه اي در دست اقدام داريم كه در صورت تأمين اعتبارات لازم تا پايان شهريور ماه برخي از محورهاي منتهي به استان كردستان را شانه سازي كنيم.

وي خاطر نشان كرد: در بحث جاده هاي استان تعامل دستگاه ها و  ارائه آموزش هاي لازم به مردم و مسافران موجب كاهش حوادث و تصادفات برون شهري خواهد شد كه اين نيازمند اطلاع رساني از طريق صدا و سيما و رسانه هاي استان است.

وي در خصوص وضعيت سرويس هاي بهداشتي سطح جاده هاي استان گفت: سرويس هاي بهداشتي و نمازخانه ها به غير از مراكز درجات بالا داراي وضعيت نامطلوبي هستند و اين نيازمند يك برنامه منسجم براي ساماندهي و رسيدگي به آنها است.

وي به برگزاري دوره هاي باز آموزي مديران مراكز اقامتي و پذيرايي اشاره كرد و گفت: بايد براي مديران و كاركنان مراكز پذيرايي و اقامتي دوره هاي آموزشي و بازآموزي نحوه برخورد با مسافر، پوشش و نظافت و پذيرايي از مسافران و گردشگران برگزار شود تا مسافران بيشتري وارد استان شوند چرا كه يك برخورد هميشه در ذهن يك مسافر باقي خواهد ماند.

وي به واحدهاي غير قانوني و فاقد مجوز در حاشيه جاده هاي استان نيز اشاره كرد و گفت: در مسير سقز – ديواندره و مسير سقز – بانه واحد هاي خودرو زيادي ايجاد شده كه مشكلاتي را در بحث ترافيك و تصادفات جاده اي ايجاد مي كند و ما اين آمادگي را داريم كه با همكاري ميراث فرهنگي كردستان اين مكانها را شناسنامه دار كنيم و به آنها مجوز موقت ارائه كنيم.

وي در ادامه به نياز شديد راه هاي استان براي توسعه و تعريض اشاره کرد و اظهار داشت: اين اداره كل با جديدت كامل پيگير مشكلات مربوط به راههاي مواصلاتي استان بوده تا بتواند با دريافت اعتبارات لازم اين معضل استان را مرتفع کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1393052117