نخستین نشست تخصصی گردشگری سلامت شمال غرب کشور با حضور مدیران ارشد دانشگاههای علوم پزشکی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، پایانه ها و استانداریهای استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و گیلان به کار خودپایان داد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این نشست که صبح امروز پنج شنبه 6 شهریور در شهر تبریز برگزار شده بود مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری کشور در خصوث اهداف نشست با توجه به تشکیل شورای راهبری گردشگری سلامت در دولت تدبیر و امید توضیحاتی ارائه کرد.
وی با اشاره به وجود زیر ساختها و توانمندیهای پزشکی در ایران، اهمیت گردشگری سلامت در توسعه گردشگری، رویکرد دولت تدبیر و امید مبنی بر اهمیت گردشگری به عنوان یک ظرفیت بالا در زمینه ایجاد اشتغال و درآمدارزی برای کشور و همچنین همگرا و هم افزا در این را مورد تاکید قرار داد و دستگاههای مسئول را نسبت به پرهیز از هر گونه فعالیت یکسویه و دیدگاه بخشی فراخواند و نگاه فرابخشی را رمز موفقیت در این حوزه دانست.
وی با اشاره به اینکه نگاه هم جهت و یکسو می تواند پشتیبان فعالیتها و توضیحات جمعی در این زمینه باشد مصوبات این نشست را به شرح زیر اعلام کرد:
-کارگروهی متناظر با شورای راهبری و با محوریت و دبیری میراث فرهنگی و با حضور دستگاههای مسئول شامل دانشگاه علوم پزشکی، سازمان نظام پزشکی، سازمان پایانه ها اداره کل گمرک و نماینده استاندار و وزارت امور خارجه با ارتباط مستمر با دبیرخانه در هر استان تشکیل شود.
-کارگروههای استانی به منظور پشتیبانی فکری و استفاده در برنامه ریزیهای آینده و همچنین شناسایی و معرفی خدمات درمانی و گردشگری استان با شورای راهبری تعامل داشته باشند.
-وضع موجود شامل ظرفیتها و پتانسیل ها اعم از فهرست بیمارستانها، مراکز درمانی مناسب و دفاتر خدمات مسافرتی از سوی اداره کل میراث فرهنگی استان جمع آوری و ظرف مدت 2 هفته به دبیرخانه شورا ارائه شود.
-مرزهای وزارت امور خارجه برای نمایندگی های خارج از کشور و به منظور برنامه ریزی و اطلاع رسانی به گردشگران خارجی اعلام شود
-دفاتر اطلاع رسانی و تبلیغاتی با همکاری پایانه ها ادارت کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و بخش خصوصی فعال در مبادی ورودی مرزی تشکیل شود
-با توجه به اهمیت اطلاع رسانی و تبلیغات ظرف 2 ماه آینده بروشورهایی به زبان آذری و عربی توسط اعضای شورای راهبری و دفاتر خدمات مسافرتی فعال تهیه شود و در اختیار سفارتخانه ها و دفاتر قرار گیرد.
- کارگروه استانی اقدامات، برنامه ها و پروژه هایی که قرار است در آینده به بهره برداری برسد احصا و به دبیرخانه شورا ارائه کند.
- سایت شورای راهبری گردشگری سلامت به فوریت راه اندازی شود و اطلاعات لازم از این طریق در اختیار دست اندر کاران و علاقمندان سفر به ایران قرار گیرد.
بر اساس این گزارش دستگاههای دولتی مسئول مشکلات هر استان را به شکل مستقل ارائه کردند.نماینده بخش خصوصی فعال در حوزه درمان و گردشگری سلامت مستقر در کشور آذربایجان و استانهای مرزی به صورت جداگانه نقطه نظرات خود پرداختند.
انتهای پیام/