تهیه طرح جامع توسعه پاسارگاد تا پایان مهر ماه

تهیه طرح جامع توسعه پاسارگاد در جلسه‌ای با حضور سعید شیرکوند معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مورد تاکید قرار گرفت.

  

به گزارش میراث‌آریا(chtn) در جلسه‌ای که با حضور سعید شیرکوند معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان، رضائیان معاون عمرانی استانداری فارس، مصیب امیری مدیرکل میراث فرهنگی استان فارس، علی زارع شهردار پاسارگاد  و کامران اختیار عضو هیات مدیره بانک پاسارگاد برگزار شد، تهیه طرح جامع توسعه پاسارگاد مورد تاکید قرار گرفت.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان در این جلسه با بیان اینکه وضعیت فعلی پاسارگاد در شان و جایگاه تاریخی و فرهنگی این اثر نیست، گفت: با تهیه طرح جامع توسعه پاسارگاد، نقش هر دستگاهی برای ایجاد امکانات و شرایط مناسب‌تر در این محل مشخص و تعیین می‌شود.

شیرکوند ادامه داد: طرح جامع پاسارگاد باید دارای دو فاز اجرایی باشد که در فاز اول ایجاد امکانات اولیه خدماتی، سرویس بهداشتی، رستوران، پارکینگ و بهسازی مسیر در دستور کار قرار گیرد و در مراحل بعدی، وضعیت اسکان و توسعه فضای گردشگری پاسارگاد انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: در طرح جامع پاسارگاد می‌توانیم از تمامی توانمندی‌های استان، سازمان میراث‌فرهنگی، بانک پاسارگاد و بخش خصوصی برای ایجاد شرایط مناسب‌تر در این منطقه تاریخی ویژه استفاده کنیم.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری با اشاره به اینکه طرح جامع پاسارگاد و جانمایی مراکز خدماتی و رفاهی تا پایان مهرماه توسط اداره کل میراث فرهنگی استان فارس تهیه می‌شود، اضافه کرد: با تهیه این طرح، اقدامات اجرایی آن از آبان ماه آغاز می‌شود و ما امیدواریم در تعطیلات نوروز 93، مسافران و گردشگران با ورود با پاسارگاد، توجه مسئولان به این مکان را احساس کنند.

شیرکوند در ادامه راه‌اندازی بازارچه صنایع‌دستی و خانه‌مسافر در پاسارگاد را موجب تحول جدی در گردشگری این منطقه دانست و یادآور شد: رویکرد ما در این بخش، حضور و مشارکت بخش خصوصی در توسعه پاسارگاد است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان با بیان اینکه با تهیه طرح جامع، نقشه راه برای دستگاه‌ها و بخش خصوصی مشخص می‌شود، افزود: پس از تهیه طرح جامع پاسارگاد، نشست بعدی در خصوص تصمیم‌گیری و تعیین وظایف دستگاه‌های دخیل در این طرح، نیمه دوم مهرماه برگزار می‌شود.

وی افزود: سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در پاسارگاد باید اهلیت و صلاحیت لازم را برای ایجاد امکانات رفاهی داشته باشند، سازمان میراث‌فرهنگی بخشی از منابع مالی را در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌دهد.

شیرکوند در پایان اظهار داشت: نقشه راه 6 ماهه برای توسعه پاسارگاد با توان استفاده  از توان و ظرفیت همه دستگاه‌ها اجرایی می‌شود.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 139306101