دانشجویان باید با استفاده از ذخایر فرهنگی روح تازه‌ای به صنایع‌دستی بدهند

رئیس موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بازدید از مراکز علمی و کاربردی قم گفت: دانشجويان باید در كنار فراگيري مهارت‌هاي تخصصي مهارت‌هايي چون مسئوليت‌پذيري، برنامه‌ريزي، كارگروهي و استفاده از فرصت‌ها را فرا بگيرند. 

به گزارش روابط عمومي و مركز اطلاع رساني موسسه آموزش عالي علمي- كاربردي ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، شهرود امیرانتخابی ادامه داد: با استفاده از ذخاير فرهنگي و تمدن ايراني- اسلامي بايد روح تازه اي به صنايع‌دستي كشورمان دميده شود.


وی با ابراز اميدواري به تحولات جديد در موسسه آموزش عالي علمي- كاربردي به تشريح اقدامات و افق‌هاي پيش‌روي موسسه آموزش عالي پرداخت و در افق‌هاي پيش‌رو مهمترين تحولات جديد را تدوين سياست‌هاي كلي آموزشي و پژوهشي موسسه در راستاي اهداف عاليه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري دانست.

رئیس موسسه علمی کاربردی سازمان تصریح کرد: ما به دنبال تحولی هستیم در آن دانشجويان بتوانند با بهره‌گيري از تخصص و تجارب اساتيد مجرب حوزه‌هاي مختلف ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به فراگيري مهارت هاي تخصصي بپردازند.

 امير انتخابي افزود: انتظار داريم دانشجويان‌مان با بهره‌گيري از تجارب و تخصص اساتيد نه تنها مهارت‌هاي تخصصي را فرا گيرند بلكه مهارت هايي چون برنامه‌ريزي، استفاده از فرصت‌ها انجام كارگروهي و خلاقيت را بياموزند.

وی اين نوع آموزش و مهارت را از اهداف آموزش عالي در هزاره سوم دانست كه مراكز تابعه موسسه از اين قاعده مستثني نخواهند بود.

رئیس موسسه علمی کاربردی سازمان همچنین سياست‌گذاري‌هاي موسسه را در راستاي اين نوع آموزش دانست و از روساي مراكز خواست در جذب اساتيد مجرب  و استفاده از تجارب اساتيد موجود در راستاي سياست‌هاي جديد تلاش كنند. 

امير انتخابي در بازديد از طرح‌هاي دانش‌آموختگان رشته‌هاي صنايع چوب و معماري مراكز قم به مسئله داشتن ايده و الگو و بهره‌وري اساتيد و دانشجويان اين رشته‌ها از ذخاير فرهنگي و تمدن ايراني – اسلامي به عنوان عناصر هويت‌بخش كه مي‌تواند روح تازه‌اي به طرح‌ها بدهند، اشاره كرد. 

وی اين مسئله را وجه بارز و مغفول هنرهاي سنتي در كشور دانست.

رئيس موسسه در پايان ديدار يك روزه از مركز علمي كاربردي قم  در ملاقات با عيسي رضايي مديركل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان قم از خانه تاريخي يزدان‌پناه، موزه هنرهاي سنتي و صنايع‌دسني اين موزه كه در محله قديمي باغ پنبه قم و در خانه تاريخي يزدان‌پناه از بناهاي تاريخي منتسب به دوران قاجاريه واقع شده است كه دربرگيرنده مجموعه‌اي از آثار هنري اصيل و آداب و رسوم مردم قم و همچنين كارگاه‌هاي توليدي آموزشي صنايع‌دستي از جمله سفال‌گري، رودوزي سنتي و معرق كاري است، ملاقات کرد. 

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1393061117