مرتضی رحمانی موحد اظهار داشت : بیش از 400 روستای هدف گردشگری در مرحله تصویب بهعنوان روستای هدف گردشگری هستند که برخی بهدلیل عدم تناسب در ساختها و دسترسیها درحال بازنگری هستند.
وی افزود: یک روستا در هر استان و در مجموع 31 روستا بهصورت آزمایشی در کل کشور انتخاب میشوند و به حوزه اطلاعرسانی الکترونیک متصل میشوند تا به کانون جامعی برای معرفی همه جانبه گردشگری و صنایع دستی تبدیل شوند که جهش بزرگی در استفاده از ظرفیت روستایی است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: اقامتگاههای بومگردی بهدلیل رونق اقتصادی تعاملات فرهنگی را به دنبال دارد که در استانهایی مانند اصفهان وشهرهای کویر مانند کاشان اجرا میشود که مورد استقبال خوبی قرار گرفته و حتی گردشگران خارجی نیز تمایل به استفاده از این نوع اقامتگاهها را دارند.
رحمانی موحد خاطرنشان کرد: در راستای توسعه طبیعتگردی استفاده از ظرفیتهای روستاها در دو حوزه آموزش و دستورالعملها اقداماتی در 8 ماه کذشته انجام شده است و شیوهنامههایی برای اقامتگاههای بومگردی در زمینه استانداردهای طبیعتگردی و دفاتر خدمات اطلاعرسانی روستایی با همکاری دیگر دستگاهها تدوین شد.
وی افزود: یکی از اهداف ما در بخش آموزش، ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده برای استفاده از ظرفیتهای طبیعت است و در این راستا دورهای در سمنان برگزار کردیم و کارشناسان با آخرین روشهای حفظ و بهرهبرداری از محیطهای طبیعی در حوزه گردشگری آشنا شدند.
انتهای پیام/