زنگ گردشگری در ایلام به صدا درآمد

استاندار ایلام روز شنبه در آیین نواختن زنگ گردشگری که در دبیرستان آقا حسین بن علی(ع) برگزار شد، گفت:این استان پتانسیل ها و ظرفیت های خاصی در زمینه گردشگری دارد که باید تلاش کنیم با معرفی این ظرفیت ها، استان ایلام به قطب گردشگری کشور تبدیل شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ایلام 'محمدرضا مروارید' افزود: درصددیم با سرمایه گذاری در این بخش، زیرساخت های گردشگری را به منظور جلب گردشگران داخلی و خارجی در استان تقویت کنیم. 

نماینده عالی دولت در استان ایلام اظهار کرد: با توجه به سابقه تاریخی و کهن ایلام نسبت به سایر استان های کشور، این استان از جایگاه گردشگری بالایی برخوردار است.

به گفته وی، باید زیر ساخت های لازم برای توسعه صنعت گردشگری در استان فراهم و مهیا شود چون توجه به زیرساخت های گردشگری، از مهمترین اقدامات برای توسعه این بخش و جذب گردشگر است.

مروارید با تاکید بر اینکه شاخصه های ارزشمندی در بخش گردشگری ایلام وجود دارد که باید برای آن برنامه ریزی شود، افزود: خوشبختانه در این استان جاذبه های تاریخی و دیدنی بسیاری وجود دارد که توجه به این ظرفیت ها و ساماندهی آنها، می تواند ایلام را به یکی از قطب های گردشگری کشور تبدیل کند.

وی خاطر نشان کرد: امیدواریم با همکاری و توجه بیشتر مسوولان به بخش گردشگری، در آینده شاهد رونق بیشتر گردشگری استان ایلام باشیم.

\"عبدالمالک شنبه زاده\" مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام ضمن تبریک روز جهانی جهانگردی در مورد صنعت توریسم و درآمد آن اظهار داشت : این صنعت یکی از پردرآمدترین صنعت های در حال حاضر جهان می باشد .
وی افزود : صنعت گردشگري بي‌شك يكي از مهمترين صنايع در جهان محسوب مي‌شود به طوري كه بر اساس آمار سازمان جهاني گردشگري ، درآمد حاصل از گردشگري بين‌المللي پس از صنعت نفت و خودروسازي، بالاترين ميزان درآمد و سهم ارزش صادرات جهان را به خود اختصاص داده است.

شنبه زاده ادامه داد :  اين صنعت از قابليت‌هاي بسيار زيادي در ايجاد اشتغال برخوردار است و در عين حال نسبت به ديگر بخش‌هاي اقتصادي كمترين آسيب‌ها را متوجه محيط زيست مي‌نمايد. اين صنعت در صورت اتخاذ تدابير و سياست‌هاي مناسب مي‌تواند به منبع درآمد سرشاري براي مناطقي كه از مناظر طبيعي و آب و هوايي مطلوبي برخوردارند و در حال حاضر فاقد ارزش اقتصادي به مفهوم متعارف آن هستند، تبديل شود و قابليت‌هاي آن‌ها را به فعل درآورد. 

مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام اظهار داشت :  صنعت گردشگري طبيعي از منابعي استفاده مي‌كند كه كمترين آثار و پيامدها را براي محيط زيست دارد و سرمايه‌گذاري و بازگشت سرمايه در اين صنعت با ديگر بخش‌هاي اقتصادي قابل مقايسه نيست و در كمترين زمان ممكن صورت مي‌گيرد. اين صنعت از منابع اكولوژيكي نظير سواحل و بيشه‌‌ها و جنگل‌‌ها، كوه‌‌ها، چشمه‌‌سارها، نهرها و رودخانه‌‌‌ها و كويرها بهره مي‌برد. آفتاب و ديگر مواهب و مظاهر مشابه را به‌كار مي‌‌گيرد و آنها را به عوامل درآمدزا تبديل مي‌نمايد. چنين كاركرد با ارزشي در بهبود وضعيت اقتصادي مردم هر كشور، به‌ويژه جوامع روستايي در كشورهاي در حال توسعه نظير ايران بسيار بااهميت است. افزون بر اين، توسعه اين صنعت نه تنها باعث تحرك بخشيدن به اقتصاد جوامع روستايي مي‌شود، بلكه مي‌تواند ديگر بخش‌هاي اقتصادي را به تحرك وادارد. به طور نمونه، توسعه اين صنعت‌، درآمد بخش حمل و نقل را افزايش مي‌دهد و توسعه زيرساخت‌هاي ارتباطي را فراهم مي‌نمايد. صاحبان اماكن اقامتي، فعاليت‌هاي صنايع دستي، فروشندگان و توليدكنندگان محصولات لبني و كشاورزي و نظير اين‌ها نيز از درآمدهاي آن منتفع مي‌شوند.

انتهای پیام/

کد خبر 1393070613