به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد، محمود باقری در نشست پیگیری پروژههای عمرانی شهرستان دنا که با حضور مسئولان ارشد اجرایی استان از جمله استاندار و معاونین و مدیرانکل استانی و شهرستانی با محوریت فرمانداری دنا برگزار شد، اظهار کرد: شکی نیست که راه توسعه شهرستان دنا گردشگری بوده و با توجه بیشتر به این صنعت در شهرستان دنا هم استان و هم این شهرستان بر پایه آن توسعهیافتگی پیدا خواهند کرد.
وی ادامه داد: اعتبارات مصوب گردشگری این شهرستان امسال 287 میلیون تومان بوده که 126 میلیون تومان آن تخصیص یافته است.
وی گفت: در بحث اطلاعرسانی جاذبههای گردشگری شهرستانهای بویراحمد و دنا برای بویراحمد 110 میلیون تومان و برای دنا 30 میلیون تومان در نظر گرفته شد که عقیده ما بر این است به صورت کلی و روی هم این هزینهها برای معرفی دو شهرستان انجام شود چرا که اعتبارات دنا به تنهایی کفاف این کار را نمیدهد.
باقری یکی از مشکلات را مربوط به برق منطقه کوهگل دانست و گفت: چون بخش خصوصی در آنجا خدماتدهی میکند و برق آنها از طریق موتورخانه تأمین میشود بخشی از اعتبارات را برای برقرسانی قرار دادیم و بخشی نیز به جاده دسترسی کوهگل تعلق گرفت.
بحث گازرسانی به کمپینگ بندان یکی دیگر از دغدغههای باقری بود که در این نشست به آن اشاره کرد و افزود: در آن منطقه در فصل سرما نیاز به گاز به شدت احساس میشود.
وی همچنین به بحث ساماندهی خانههای مسافر اشاره کرد و ادامه داد: متولی خاصی برای ساماندهی این خانهها در سیسخت مشخص کردهایم و به سازمان معرفی شدهاند که با این کار بخش خصوصی در زمینه کمک به اسکان مسافران و گردشگران فعال شده است.
این مسئول با بیان اینکه طرح شهر ویژه گردشگری سیسخت یکی از طرحهای گردشگری شهرستان است، بیان کرد: این طرح را به عنوان یک طرح مصوب کردیم و در کارگروه پژوهش استانداری نیز مصوب شد که اکنون به مشاور ارائه شده و در آینده میتوانیم از نتایج آن در اجرای برنامههای جذب گردشگر استفاده کنیم.
انتهای پیام/