به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی، این کارگاه که با تدریس حمیدرضا کاظم پور عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت، برگزار شد، به همت معاونت صنایع دستی استان تهران و به میزبانی مرکز آموزش میراث فرهنگی، ساعت 10 صبح در سالن کنفرانس مرکز آغاز شد.
در ابتدای این برنامه، رضوانی؛ معاون آموزشی و عضو هیئت علمی مرکز آموزش میراث، ضمن خوشامد گویی به اساتید و دانشجویان حاضر در نشست، به نقش پژوهش در حوزه صنایع دستی اشاره کرد و از معاونت صنایع دستی استان بابت برگزاری این کارگاه قدردانی کرد.
در ادامه این برنامه مریخی؛ معاون صنایع دستی استان تهران، در سخنانی کوتاه به برخی مسایل و آسیب های حوزه صنایع دستی اشاره کرد و از مسئولان مرکز آموزش عالی میراث برای میزبانی این کارگاه تشکر کرد.
در ادامه این کارگاه کاظم پور کارگاه آموزشی خود را با بیان تجارب علمی و پژوهشی خود آغاز کرد و با بیانی مشروح به بایسته های پژوهش در عرصه هنر و صنایع دستی پرداخت.
در پایان این کارگاه، به شرکت کنندگان، گواهی حضور در این برنامه اعطا شد.
برنامه های نوبت عصر روز سوم، با برگزاری کارگاه «تحقیق چیست؟» آغاز شد.
کارگاه آموزشی «تحقیق چیست؟» با تدریس زهرا اهری؛ عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، ساعت 13 در محل سالن کنفرانس مرکز آغاز شد.
در این کارگاه آموزشی که با استقبال خوب دانشجویان مرکز برگزار شد، اهری، به پرسش-های دانشجویان درباره پژوهشهای دانشجویی پاسخ داد.
در ادامه برنامه های نوبت عصر، بخش پژوهش های دانشجویی با ارائه دو پایان نامه توسط شبنم حاجی جعفری و مارال توتونچی مقدم ادامه یافت.
«تاملی در اصول معماری ایرانی(مطالعه سه نظرگاه معاصر)» عنوان پایان نامه حاجی جعفری بود که با شیوه زیبای ایشان برای دانشجویان معماری مرکز ارائه شد. عنوان پایان نامه توتونچی نیز «طراحی مجموعه چند عملکردی در خیابان ولیعصر تهران» بود که ارائه ایشان نیز مورد توجه و استقبال حضار قرار گرفت.
برنامه های روز سوم هفته پژوهش ساعت 17 با اتمام برنامه پژوهش های دانشجویی به پایان رسید.
انتهای پیام/