ظرفیتهای گردشگری ساحل 930 کیلومتری درشهرستان از سوی معاون ریس جمهورو رییس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مورد بررسی قرار گرفت .
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر ،مسعود سلطانیفر در سفر خود از سواحل استان بوشهر درنشست با مسئولان شهرستان عسلویه استان بوشهر را دارای قابلیتهای مهمی در حوزه گردشگری ساحلی دانست و اظهار داشت: هدف از این سفر بررسی ظرفیتهای گردشگری مناطق جنوبی کشور و شناسایی قابلیتهای گردشگری برای جذب سرمایه گذاری به استان های جنوبی است.
وی با بیان این که از سواحل سه استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهردر سفر اخیرش بازدید کرده است؛ افزود:هدف ما این است که ظرفیتهای این مناطق مرزی دریایی شناسایی شده و به ظرفیتی بالفعل تبدیل شوند.
معاون رئیس جمهور ظرفیتهای گردشگری ساحلی کشور را بی نظیر خواند و تصریح کرد: ظرفیتهای موجود در استان بوشهر بخصوص در حوزه اکوتوریسم فرصت مناسبی برای سرمایه گذاران فراهم کرده است.
سلطانیفر از سواحل شهرستان عسلویه، کنگان و دیر بازدید کرد و گفت: چشم اندازها و مناظر اکوتوریستی این مناطق در ایران و دنیا کم نظیر است، این مناطق با چشم انداز بی نظیر و مشرف به دریا میتوانند منطقه منحصر بفردی برای گردشگری باشند.
وی با اشاره به مناظر طبیعی، کوه، دشت و دریا در یک محیط محدود بیان کرد: وجود ا قابلیتهای گردشگری زمینه سرمایهگذاری را از جمله ورزشهای دریایی و ساحلی در منطقه گردشگری ساحلی فراهم میکند.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه منطقه عسلویه قطب انرژی محلی مناسب برای اکوتوریسم فراهم کرده است؛ خاطرنشان کرد: گردشگری ساحلی در مناطق ساحلی جنوب کشور راه اندازی میشود که فعال شدن اکوتوریسم بهویژه اینکه این استان ظرفیتهای مهمی در این حوزه دارد از آن جمله است.
حسین علیزاده دستیار مدیرعامل منطقه ویژه پارس نیز در این نشست با تاکید بر این نکته که شهرستان عسلویه دارای قابلیتهای مهمی در حوزه آثار تاریخی، گردشگری ساحلی و صنایع دستی دارد گفت: راهاندازی نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در شهرستان عسلویه میتواند زمینههای لازم را با حمایت صنعت نفت برای توسعه گرشگری فراهم کند.
سلطانیفر در جمع خبرنگاران در بوشهر با بیان اینکه از 2هزار و 200 کیلومتر نوار ساحلی استانهای جنوب کشور بازدید کرده اظهار داشت: با هدف انتخاب مناطق ویژه به عنوان دهکده گردشگری و تفریحی در مدت دو روز از نوار ساحلی بازدید شد. .
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه مقام معظم رهبری و رئیس جمهور بر توسعه سواحل مکران تاکید دارند، گفت: در شمال کشور 900 کیلومتر ساحل است که با یک تراکم و مراجعه بسیار بالای مردم با امکانات محدود روبهرو است.
وی، با بیان اینکه نقاط مستعد ساحلی در مناطق جنوبی کشور برای سرمایه گذاری ویژه دهکده گردشگری شناسایی و انتخاب میشود بیان کرد: با انتخاب نقاط دارای جاذبههای بسیار زیبا ومنحصر به فرد طبیعی، زیربناها با سرمایه گذاری دولتی فراهم میشود و سپس در اختیار سرمایه گذاران قرار میگیرد.
معاون رئیسجمهور با بیان اینکه استان بوشهر محل مناسبی برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری است، افزود: تاکنون سرمایهگذاری دولت در استان بوشهر در حوزه انرژی بوده که با توجه به وجود حدود 900 کیلومتر نوار ساحلی در استان و داشتن جاذبههای زیبا و مناسب اکنون شش نقطه برای ایجاد دهکده گردشگری شناسایی شده که سه نقطه آن انتخاب میشود.
سلطانیفر با بیان اینکه مطالعات ساخت دهکدههای گردشگری ساحلی آغاز شده گفت: استان ساحلی بوشهر استانی زیبا و دارای جاذبههای منحصر بفرد است که اقدامات لازم برای ایجاد زیرساختها از محل اعتبارات دولتی انجام میشود.
وی با تاکید بر تکمیل شدن نوار ساحلی بوشهر گفت: اکنون برای ساحت نوار ساحلی بوشهر اقداماتی انجام شده که باید این پروژه تکمیل شود.
سالاری استاندار بوشهر نیز گفت : وجود بیش از 930 کیلومتر نوار ساحلی در استان بوشهر فرصت مناسبی را برای توسعه طرحهای گردشگری ساحلی فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه اقدامات لازم برای ایجاد زیرساختهای گردشگری در استان بوشهر انجام شده است گفت: اکنون ورودی بوشهر محل مناسبی برای ایجاد دهکده گردشگری شناسایی شده که عملیات زیرساخت این دهکده به زودی آغاز میشود.
استاندار بوشهر با اشاره به اینکه برای ساخت دهکده گردشگری بوشهر 30 هکتار اراضی ساحلی تخصیص یافته است؛ بیان کرد: بیش از 200 هکتار اراضی ساحلی مرکز استان برای اجرای طرحهای مختلف شناسایی شده که 30 هکتار آن به حوزه گردشگری ساحلی اختصاص یافته است.
سالاری، با بیان اینکه 150 میلیارد ریال برای ایجاد زیرساختهای گردشگری ساحلی بوشهر مصوب شده گفت: تاکنون 50 میلیارد ریال برای ایجاد زیرساختهای این دهکده گردشگری تخصیص یافته است.
.
انتهای پیام/