دیدار اعضای جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی با مسعود سلطانی فر

مسعود سلطانی فرمعاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در یک نشست دوستانه با اعضای جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی از آنان خواست  مسایل و مشکلات خود را مطرح نمایند.

به گزارش میراث آریا(chtn)؛سلطانی فر کار راهنمایان تور را مهم و تاثیر گذاری دانست که می تواند با عملکرد خود ضعف های موجود را بپوشاند و گردشگران را به سفر دوباره ترغیب نماید و یا بالعکس با ایجاد نارضایتی در آنان ،نقاط قوت را کمرنگ کرده و تمام زحمات را برباد دهد.

وی گفت:هر جلسه ای که با بخش خصوصی و فعالان گردشگری می گذاریم به نتایج ومطالب خوبی می رسیم که در عمل می تواند منجربه تو سعه گردشگری شود.

سلطانی فر اظهار داشت: در حالی که برخی از بخش های اقتصادی کشور در رکود و یا خروج ازآن هستند،بخش گردشگری روند رو به رشدی را طی می کند.

وی افزود:آمار گردشگران  ورودی طی یکسال گذشته قابل ملاحظه بوده است،حتی وضعیت گردشگری داخلی هم تفاوت چشم گیری کرده و روند رو به افزایشی داشته است.

معاون رییس جمهوری در ادامه سخنانش به 900 پروژه در دست اجرا اشاره کرد و گفت:حدود 20 هزار میلیارد تومان اعتبار ، برای این پروژه ها مورد نیاز است که اغلب مربوط به هتل ها و مراکز اقامتی است .

وی تاکید کرد که اولویت سازمان در بخش  پروژه های گردشگری اتمام پروژه های نیمه تمام است.

رییس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری سپس از تعامل خوب سازمان و وزارت راه و شهرسازی سخن گفت و اظهار داشت:برای احداث مراکز اقامتی بین راهی  سرمایه گذاری های خوبی در حال انجام است،به این ترتیب در این بخش نیز شاهد رشد خواهیم بود.

وی در ادامه به بازدید اخیرش به همراه رییس سازمان امور اراضی کشور از نوارساحلی جنوب کشور اشاره کرد و گفت:در این منطقه تاسیسات گردشگری وجود ندارد،در این سفر مکان یابی اولیه انجام شد، 6 نقطه را برای احداث دهکده های گردشگری در نظر گرفتیم،2 نقطه در بوشهر،2 نقطه در هرمزگان و 2 نقطه هم در سیستان و بلوچستان هدف قطعی ما هستند ،که مطالعات تکمیلی را در آن مناطق آغاز کردیم.

سلطانی فر نوار سواحلی  3هزار کیلومتری جنوب کشور را منطقه ای زیبا با قابلیت های فراوان دانست که می تواند نقش مهمی در توسعه گردشگری کشور ایفا کند.

وی سپس درباره رضایتمندی گردشگران خارجی اظهار داشت: هر گردشگر راضی می تواند 10 تا 15 نفر را به سفر تشویق کند و اگر ناراضی به کشورش برگردد دو برابر این تعداد را از سفر به آن کشور منع می کند،خوشبختانه بررسی رسانه های خارجی نشان می دهد گردشگران خارجی که به ایران سفر کردند پس از بازگشت به کشور خود چهره واقعی ایران را معرفی کردند و تصویر دروغینی که از سوی دشمنان ما ساخته شده بود را کاملا از بین بردند.

سلطانی فر نقش راهنمایان  را به واسطه ارتباط مستقیم با گردشگران حائز اهمیت دانست و گفت:عملکرد راهنمایان تور در رضایتمندی گردشگران تاثیر گذار است ،بخش ارتباط با گردشگر دانش خود را می خواهد.

وی با بیان این که در بخش نرم افزاری مشکلات بیشتر از مسایل تاسیساتی و زیربنایی است گفت:از معاونت گردشگری خواسته ایم مسایل را بررسی کرده برای توانمند سازی شاغلین گردشگری در قالب دوره های آموزشی کوتاه مدت اقدامات لازم را انجام دهند.

مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری که در این نشست حضور داشت ،عنوان کرد:راهنمایان تور امین ما و به نوعی سفیر کشورمان هستند که می توانند تاثیر به سزایی در میزان رشد گردشگر در کشور داشته باشند.

وی در خصوص برطرف کردن مشکلات جامعه راهنمایان به تدوین آیین نامه  اشاره کرد و گفت:برای تدوین این آیین نامه از همه عناصر حقوقی  و حقیقی کمک گرفتیم.

وی با بیان این که جایگاه شغلی راهنمایان تور و دیگر موارد ،در اصلاحیه این آیین نامه  که به دولت ارایه شده در نظر گرفته شده است اظهار امیدواری کردکه آیین نامه مورد نظر به تصویب رسیده و بسیاری از دغدغه های جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی از میان رود.

در این جلسه اعضای هیات مدیره جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی ضمن دیدار با رییس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری،مسایل و مشکلات خود را در خصوص جایگاه شغلی راهنمایان تور،نداشتن مکان استقرا و بیمه بیان کردند.

مسعود سلطانی فر ضمن شنیدن دیدگاه های مطرح شده، قول داد تمامی مشکلات را مورد بررسی قرار داده و با توجه به توان و اختیارات سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری نسبت به حل آنان تلاش نماید.

معاون رییس جمهوری تاکید کرد که مسئله بیمه جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی را که اولویت آنان است،در دستور کار قرار دهد.

 

انتهای پیام/

کد خبر 1393102310