رئيس گروه آموزش معاونت صنايعدستي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري كشور از برگزاري دورههاي آموزشي ارتقاي مهارت هنرمندان صنايع دستي كشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومي اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگری استان سمنان، فرهاد فلاح اظهار داشت: اجراي اين دورهها تا كنون در سه استان كرمانشاه، آذربايجان شرقي و سيستان و بلوچستان آغاز شده و سمنان نيز به عنوان چهارمين استان كشور ميزان برگزاي اين دورههاست.
وي با بيان اينكه پيش از اين تمركز برگزاري دورههاي آموزشي در حوزه صنايعدستي، بر آموزش صنايعدستي به مردم بود، گفت: اين آموزشها چندان منجر به اشتغالزايي نميشود و بر اين اساس رويكرد آموزشي معاونت صنايعدستي سازمان، ارائه آموزشهاي مهارتي به هنرمندان صنايع دستي است.
فلاح با تاكيد بر افزايش مهارت هنرمندان صنايع دستي، اظهار داشت: براي ارائه آموزشهاي مهارتي به هنرمندان، يك پكيج آموزشي با پنج پودمان طراحي شده است كه در هر پودمان شش درس ارائه ميشود.
وي با بيان اينكه در اين دورههاي آموزشي 30 عنوان درسي ارائه ميشود، گفت: اين طرح امسال به صورت آزمايشي اجرا مي شود و در دوره هاي بعدي كاملتر خواهد شد.
رئيس گروه آموزش معاونت صنايع دستي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري كشور با اشاره به اينكه شركت در اين دورههاي آموزشي در اين مرحله اجباري نيست، افزود: اين دورهها رايگان است و در پايان شركت در دوره به هنرمندان گواهي آموزشي ارائه ميشود.
وي از جمله سرفصلهاي آموزشي اين دورهها را \"آشنايي با قوانين كار و انواع بيمه ها\"، \"آشنايي با مالكيت معنوي\" ،\"آشنايي با تعاوني، انجمن، اتحاديه \" و ... عنوان كرد.
فلاح گفت: در آينده نزديك شركت در اين دوره هاي كاربردي براي هنرمندان صنايع دستي اجباري خواهد شد.
رئيس گروه آموزش معاونت صنايعدستي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري كشور، افزايش مهارتهاي شغلي و حرفه اي هنرمندان، رفع مسائل و مشكلات هنرمندان و ... را از جمله مزاياي شركت در اين دورههاي آموزشي عنوان كرد.
انتهای پیام/