دوازدهمین جلسه کارگروه گردشگری استان کرمانشاه برگزار شد

دوازدهمین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و هشتمین جلسه ستاد خدمات سفر استان کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، در این نشست که با حضور معاونین برنامه ریزی و عمرانی استاندار کرمانشاه در محل سالن جلسات معاونت برنامه ریزی استانداری برگزار شد، تعدادی از ادارات برنامه های خود را برای نوروز 94 تشریح کردند.

نوروز 94 عرضه کالاهای چینی در اماکن گردشگری استان ممنوع است

مهندس اصغر میرزایی معاون برنامه ریزی استانداری کرمانشاه با تاکید بر ساماندهی و نظارت بازارچه های عرضه محصولات فرهنگی و صنایع دستی در اماکن گردشگری، اظهار داشت: بر اساس مصوبه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، عرضه کالاهای چینی و بی کیفیت در اماکن گردشگری استان کرمانشاه ممنوع است.

وی افزود: باید در این ایام با نظارت بیشتر محصولات و صنایع دستی با کیفیت تولید استان به گردشگران عرضه شود.

وی با تاکید بر برپایی غرفه ها و نمایشگاه های صنایع دستی در اماکن گردشگری و تفرجگاه ها و ورودی های استان، گفت: باید با برپایی سیاه چادرهای متعدد در مسیر های گردشگری، توقف گاه هایی برای بازدید مسافرین نوروزی ایجاد شود که ضمن معرفی صنایع دستی استان امکان فروش این محصولات نیز فراهم شود.

مهندس میرزایی با بیان اینکه جذب چهار میلیون گردشگر در سال 94 نیازمند ایجاد جاذبه و اسکان ارزان است، گفت: گره کار اشتغال در استان تنها توسط توسعه خدمات در بخش های گردشگری، بازرگانی و ... باز می شود.

وی افزود: در زمینه گردشگری طبیعی استان، امکان بازدید از اماکن حفاظت شده همچون تالاب هشیلان، مره خیل باینگان، منطقه حفاظت شده قلاجه و ... فراهم شود.

معاون برنامه ریزی استاندار کرمانشاه راه اندازی تئاتر های خیابانی، اجرای موسیقی و برنامه های هنری در اماکن اقامتی و اماکن گردشگری استان بعد از ایام فاطمیه را از دیگر مواردی دانست که باید به آن توجه شود.

همچنین مهندس مجتبی نیک کردار معاون عمرانی استاندار کرمانشاه با تاکید بر استفاده از توان و ظرفیت بخش خصوصی در ایام نوروز، گفت: مردم باید پای کار بیایند تا بتوان با استفاده از همه ظرفیت ها استقبال بهتری از مهمانان نوروزی داشت.

وی با بیان اینکه در ایام نوروز همه ظرفیت های استان و شهرها در اختیار مهمانان نوروزی است، گفت: زیبا سازی شهر و ساماندهی بازارها به ویژه بازار کرمانشاه باید با جدیت و حساسیت دنبال شود.

مهندس نیک کرداربرنامه ریزی برای تامین ارزاق عمومی، فراهم کردن اسکان مناسب، معرفی و تبلیغ جاذبه های گردشگری استان و ... را از جمله مواردی برشمرد که باید به آن پرداخته شود.

برانامه ریزی برای جذب چهارمیلیون گردشگر حاصل یک تصمیم جمعی است

مهندس علی فعله گری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به برنامه ریزی استان برای جذب چهار میلیون گردشگر در سال 94 ، گفت: این برنامه ریزی حاصل یک تصمیم گیری جمعی با حضور اعضای کارگروه گردشگری استان و مدیریت ارشد استان است که اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان وظیفه انجام برنامه ریزی و مشخص کردن وظایف دستگاه ها را بر عهده داشته است.

وی با بیان اینکه برنامه ریزی های لازم برای تحقق این مهم صورت گرفته است، گفت: اقداماتی که دستگاه های مختلف باید انجام دهند مشخص شده است و در این راستا تعدادی از ادارات و دستگاه ها نیز برنامه های خود را به کارگروه ارایه کرده اند.

مهندس فعله گری با بیان اینکه توسعه گردشگری یک امر فرا بخشی است، گفت: همه دستگاه ها باید به توسعه این صنعت کمک کنند.

وی با اشاره به انتشار مطالبی در نقد این طرح در رسانه ها و برخی سایت های استان و منتصب کردن این طرح به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، اظهار داشت: این طرح با پیشنهاد مدیران ارشد و اعضای کارگروه گردشگری استان مصوب شده است و ما وظیفه برنامه ریزی برای آن را بر عهده داشته ایم.

مهندس فعله گری برنامه ریزی و ایجاد زیرساخت برای توسعه صنعت گردشگری استان را امری ضروری دانست و گفت: حتی اگر جذب چهار میلیون گردشگر در سال 94 محقق نشود، می توان امیدوار بود با اجرای این برنامه ها شاهد رشد و رونق صنعت گردشگری استان کرمانشاه در سال های آینده باشیم.

گفتنی است در این نشست، معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، نماینده اداره کل آموزش و پرورش، فرماندار کرمانشاه، نماینده شهرداری و حمل و نقل و پایانه ها به ارایه گزارش از اقدامات خود برای نوروز 94 پرداختند.

انتهای پیام/

کد خبر 1393121132