رفع تصویر منفی علیه ایران با تلاش دو جانبه بخش خصوصی و دولتی

پروفسور جعفر جعفری تئوریسن گردشگری در عرصه بین الملل طی نشست با کارکنان معاونت گردشگری تلاش جهت رفع تصویر منفی و معرفی چهره واقعی ایران به جهانیان را به یاری بخش خصوصی و دولتی امکانپذیر دانست. 

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پروفسور جعفر جعفری طی نشست با مدیران و کارشناسان ارشد معاونت گردشگری که با هدف انتقال تجربیات و دانش ایشان برپا شده بود؛ گفت: بسیاری از کشورهای صاحب مقام در عرصه گردشگری که هم اکنون آمار قابل توجه گردشگران ورودی را به خود اختصاص داده اند؛ توانسته اند مشکلات مختلفی را از جمله پاک کردن چهره منفی علیه خود را از میان بردارند. 

وی با بیان اینکه این امر نیازمند برنامه ریزی و صرف زمانی بلند مدت است؛ افزود: رفع چهره منفی و سپس تلاش برای تقویت و معرفی چهره واقعی، دو محور اجرایی متفاوت است که تنها با حضور تمام و کمال بخش خصوصی و دولتی در کنار هم مهیا خواهد شد. 

جعفری همچنین با اشاره به افزایش ورود گردشگران خارجی به ایران همزمان با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و تغییر چهره سیاسی ایران گفت: ارائه توانمندی های بخش خصوصی و حضور همه جانبه بخش دولتی به عنوان تسهیل گر و تامین کننده زیرساخت ها در کنار هم می تواند تاثیرات تبلیغات منفی را از چهره ایران بزداید.

وی همچنین ادامه داد: هم راستا با این اقدام باید تلاش کرد تا با نیازسنجی و یافتن ریشه های مشکل، برنامه ریزی جدی به منظور دستیابی به نیازهای دارای اولویت را آغاز کرد.

تئوریسن گردشگری در عرصه بین الملل، با اشاره به اینکه هرم صنعت گردشگری بر مبنای پایه و دانش نیروهای اجرایی شکل گرفته است؛ گفت: همواره باید ارزیابی شود که در کدام بخش از این هرم نقصان وجود دارد و با رفع آن زمینه پیشرفت پایدار را فراهم آورد. 

گفتنی است در پایان این نشست کارکنان معاونت گردشگری نیز ضمن ارائه پرسش از تجربیات و دانش پروفسور جعفری بهره مند شدند. 

لازم به ذکر است پروفسور جعفر جعفری، یکی از برجسته ترین متخصصان حوزه گردشگری در دنیا است که آثارش در این حوزه، در بیشتر مقالات و کتابهای معتبر گردشگری به عنوان منبع مورد استفاده قرار می گیرد. وی که در سال 2005 برنده جایزه اولیس (Ulysses Award) از سازمان جهانی گردشگری (WTO) شده است هم اکنون در دانشگاه های دو الگارو (do Algarve پرتغال)، لولئو (Luleå سوئد)، سان یات-سن (Sun Yat-sen چین) در حال تدریس است و استاد دائمی دانشگاه بوندلخند (Bundelkhand هند) و مدیر برنامه بین المللی دانشگاه دو له ایلز بالرز (de les Illes Balears اسپانیا) به شمار می آید.

همچنین ایشان به عنوان عضو هیئت علمی مدرسه مدیریت هتلداری دانشگاه ویسکانسن اسکات (University of Wisconsin-Stout School of Hospitality) در شهر منومونی (Menomonie) امریکا و مشاور و رایزن چندین آژانس بین المللی همچون سازمان جهانی گردشگری (WTO) و بانک توسعه قاره امریکا (Inter-American Development Bank) نیز هست.

 این چهره علمی به عنوان بنیانگذار و سردبیر نشریه معروف «مجله پژوهش گردشگری از انتشارات الزیویر (Elsevier) انگلستان، صدها مقاله، کتاب و تحقیقات علمی را نیز در کارنامه خود دارد.   

انتهای پیام/

کد خبر 1393121712