به گزارش مرکزروابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ تيمور خالدي كارشناس گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي استان كردستان گفت: دوره هاي آموزشي غذا ونوشيدني ويژه كاركنان سالن هاي غذاخوري سطح استان 13 اسفند ماه در محل آموزشگاه دارالفنون سنندج برگزارشد.
وی افزود: طي اين دوره سرفصلهايي همچون مهارت هاي فردي و ارتباطي (آداب معاشرت اجتماعي ، ظاهر ، رفتار ، و پوشش و آراستگي )روش هاي سرويس دهي و مهمان داري ، شناخت صنعت گردشگري ، وسايل و لوازم پذيرايي و سرو غذا، آشنايي با بهداشت محيط و نظافت فردي مي باشد كه به اين كاركنان توسط كارشناس گردشگري متخصص در زمينه غذا و نوشيدني آموزش داده شده است.
تيمور خالدي گفت: در اين دوره آموزشي تعداد 60 نفر از كاركنان غذاخوري ها و رستورانها و مديران غذا خوريهاي سطح استان كردستان شرکت کردند.
خاطر نشان می کند: در پايان دوره به شركت كنندگان در اين دوره ها گواهي معتبر از سوي سازمان مركزي اهداء می شود.
\n
انتهای پیام/