میراث فرهنگی قزوین همسو با آماده سازی استان برای پذیرایی از گردشگران نوروزی ، دوره آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات و جاذبه های گردشگری ویژه پرسنل نیروی انتظامی (ناجا ) را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری قزوین؛ در این دوره آموزشی سرهنگ محبعلی معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان با اشاره به اهمیت موضوع امنیت در صنعت گردشگری گفت : از دیدگاه جامعه شناسی امنیت و احساس امنیت یک تولید اجتماعی است که در سایه تعامل و همکاری حاکمیت ، مردم ، مجموعه پلیس و سایر نهادهای اجتماعی و فرهنگی ایجاد و حفظ می شود .
وی افزود : مجموعه پلیس یکی از حلقه های زنجیره ایجاد امنیت در جامعه است که با تلاش نیروهای انتظامی ، امنیتی و اطلاعاتی درراستای برقرای نظم و امنیت و با همکاری سایر ارگانها و نهادهای تشکیل دهنده این زنجیره به نتیجه مطلوب می رسد.
سرهنگ محبعلی در ادامه تامین امنیت گردشگران در منطقه میزبان را از عوامل موثر در توسعه گردشگری کشور خواند و تصریح کرد : آسایش ، راحتی و امنیت مهمترین خواسته گردشگران در سفر بوده و منطقه میزبان باید با برنامه ریزی مناسب و تعامل و همکاری دستگاههایی مانند میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ، نیروی انتظامی ، راهداری ، اورژانس ، هلال احمر ، آتش نشانی و سایر نهادهای مرتبط امنیت همه جانبه گردشگران را جهت رضایت خاطر این عزیزان و ارتقاء سطح گردشگری منطقه فراهم آورند .
وی سرمایه گذاری در بخش گردشگری را از جمله موارد موثر در رونق اقتصادی و اشتغالزایی در جامعه دانست و یادآور شد : یازده درصد نیروی شاغل در کشورهای توسعه یافته ، در حوزه گردشگری مشغول به کار هستند و در حدود 30 تا 40 میلیارد دلار از درآمد سالانه این کشورها مربوط به حوزه گردشگری است که با برنامه ریزی و استفاده از فرصت های سرمایه گذاری و به کار گیری نیروی انسانی دراین حوزه علاوه بر اشتغالزایی و تامین امنیت گردشگران توانسته اند به پیشرفت های قابل ملاحظه ای جهت توسعه این صنعت دست یابند .
معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان قزوین سرقت ، نزاع و درگیری ، ایجاد مزاحمت ، جرائم جنایی مانند آدم ربایی و گروگانگیری گردشگران ، تصادفات و ... را از جمله خطرات موجود بر سر راه گردشگران عنوان کرد و اظهار داشت : برای جلوگیری از خطرات احتمالی اجرای اقدامات پیشگیرانه مانند تهیه بروشورهای فارسی و انگلیسی جهت راهنمایی و هشدار به گردشگران ، برخورد جدی با موضوع سرقت ،کنترل عبور و مرور ، اجرای طرح های ارتقاء امنیت اجتماعی در پارک ها و تفرج گاهها ، همراهی عوامل پلیس با تورهای گردشگری ، هماهنگی سازمانهای مرتبط با موضوع گردشگری ، نظارت کامل بر نقاط حادثه خیز ، تعامل با سازمان پایانه ها ،کنترل لازم بر مراکز اسکان و اقامتگاههای بوم گردی و ... از جمله راهکارهایی است که میتواند از وقوع خطرات احتمالی کاسته و امنیت گردشگران را تامین نماید .
انتهای پیام/