35 منطقه گردشگری بلااستفاده کردستان مورد بهره برداری قرار می گیرد

طبق برنامه ریزی های صورت گرفته از سوی کارگروه گردشگری استان 35 منطقه گردشگری بلااستفاده پس از شناسایی با عزم جدی مورد بهره برداری بهینه قرار می گیرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی میراث فرهنگی استان کردستان؛ امیر قادری معاون عمرانی استاندار کردستان با اشاره به اهمیت مناطق نمونه گردشگری توجه ویژه دستگاه‌های اجرایی استان برای جذب سرمایه‌گذاردر این مناطق را مهم ارزیابی کرد و گفت:در حال حاضر متاسفانه 35 منطقه گردشگری در استان بلااستفاده مانده و برای آن‌ها کار جدی صورت نگرفته که با پیگیری های مستمر بهره برداری از آنها انجام می شود.
وی افزود: تصویب طرح‌های سرمایه‌گذاری در پنجره واحد سرمایه‌گذاری تضمین‌کننده اجرای طرح‌ها نبوده و باید این طرح‌ها در کارگروه گردشگری به تصویب برسد.
معاون عمرانی استاندار کردستان با اشاره به ارزشمند بودن طرح گردشگری دوکانان و پیرمراد تصریح کرد: این طرح باید هرچه سریع‌تر اجرایی شود، همچنین این طرح باید در نزدیک‌ترین جلسه کارگروه زیربنایی استان مصوب واز سوی شهرداری بانه ابلاغ شود.
وی اظهار داشت: ممکن است بحث تجارت در بانه در سال‌های آینده با کاستی‌هایی روبه‌رو شود اما منابع طبیعی وگردشگری این شهرستان با مشکل مواجه نمی شود و سرمایه‌گذاری در این عرصه می‌تواند زمینه توسعه روز افزون بانه را فراهم کند.
معاون عمرانی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: بر اساس اکثریت آرای اعضای کارگروه گردشگری عملیات ساخت کمپ‌های اقامتی در سورن و بابوس نیز با رعایت ضوابط و مقررات زیست محیطی بلامانع است.
قادری افزود: از سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری استان به صورت ویژه حمایت می‌کنیم ودر نتیجه دستگاه‌های اجرایی باید ظرف مدت 15 روز پاسخ نهایی استعلام ها را به شخص سرمایه‌گذار ارائه کنند.
معاون عمرانی استاندار کردستان تاکید کرد: باید یک جلسه ویژه برای پیگیری سندهای زراعی آبیدر و منطقه گردشگری قشلاق گریزه برگزار شود و منابع طبیعی نیز با اعمال ماده 56 و بر اساس مقررات با افراد خاطی برخورد کند.
قادری افزود: در سنندج سه پتانسیل ویژه وجود دارد آبیدر، بافت‌های تاریخی و منطقه نمونه گردشگری قشلاق ـ گریزه و باید مدنظر مسئولان شهری و مدیران دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد. 
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1393121830