شهرک تاریخی ماسوله صدرنشین بازدید مهمانان نوروزی گیلان

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی وگردشگری فومن گفت: شهرک تاریخی ماسوله از میان اماکن تاریخی استان گیلان، بیشترین تعداد بازدیدکنندگان را داشته است.
به گزارش امور فرهنگی و ارتباطات اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان، سید محمدعلی حسینی‌نسب با بیان اینکه شهرستان فومن با دارا بودن جاذبه‌های تاریخی و گردشگری متنوع هرساله پذیرای تعداد زیادی از مسافران است، گفت:از میان اماکن تاریخی استان گیلان، شهرک تاریخی ماسوله بیشترین تعداد بازدیدکنندگان را به خود اختصاص داده است.
وی تعداد بازدیدکنندگان را از این شهرک تاریخی در نوروز 94 بالغ بر 260 هزار نفر دانست و عنوان کرد: 65 هزار وسیله نقلیه وارد این شهرک شده‌اند.
حسینی‌نسب به بازدید انبوه مسافران از قلعه رودخان در بین دیگر اماکن گردشگری این شهرستان اشاره کرد و گفت: قریب 88 هزار نفر از این قلعه بازدید کردند.
وی با بیان اینکه بیشترین تاکید سازمان میراث فرهنگی در سال جاری بر گردآوری آمار اقامت شبانه گردشگران به منظور برنامه‌ریزی و شناسایی توانمندی‌ها بوده است، خاطرنشان کرد: شهرستان فومن در بین شهرستان‌های استان از لحاظ جذب و اسکان گردشگران همانند سال گذشته در رتبه هقتم قرار گرفته است.
حسینی‌نسب آمار اسکان مسافران نوروزی از ابتدای فروردین ماه لغایت 14فروردین را در هتل‌ها، مجتمع‌ها و اماکن اقامتی، مدارس، کمپ‌های موقت، مهمانپذیرها، چادر و پارک‌ها، منازل استیجاری، خوابگاه‌های دانشجویی شهرستان فومن را قریب 160 هزار نفر ذکر کرد.
وی با اشاره بر اینکه ما به دنبال ترویج ورود توریسم انبوه به این شهرستان و یا سرمایه‌گذاری در بازه زمانی خاص نیستیم، گفت: عملاً اینگونه هجوم انبوه مسافران، نتیجه‌ای جز نابودی طبیعت، استهلاک و اثرات منفی اجتماعی را در پی نخواهد داشت.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری فومن اضافه کرد: هدفمان تداوم حضور مسافران و گردشگران اثرگذار بر اقتصاد شهرستان در طولانی مدت است و تمام تلاش‌مان توسعه گردشگری پایدار است تا در طول سال و نه تنها در برهه زمانی خاص شاهد حضور گردشگران باشیم.
وی به فعالیت 23 واحد در حوزه گردشگری شامل هتل‌ها، مجتمع‌های اقامتی- تفریحی، مهمان‌پذیرها و 253 خانه مسافر مجاز اشاره کرد و افزود: تعداد 21 جاذبه گردشگری شناسایی شده در این شهرستان، وجود دارد که مشتمل بر هشت جاذبه طبیعی، نه جاذبه تاریخی- فرهنگی، دو روستای هدف گردشگری (سیاه ورود آلیان و حیدرآلات) و دو منطقه نمونه گردشگری (کوهپایه جنگلی قلعه رودخان و ماسوله) است.
حسینی‌نسب یادآور شد: تعداد 253 اثر تاریخی این شهرستان در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
وی با تاکید بر اهمیت نحوه ارائه خدمات اماکن اقامتی در ایام نوروز اذعان داشت: از تاریخ 25 اسفندماه لغایت 14 فروردین بیش از 58 مورد بازدید و بازرسی از واحدهای اقامتی صورت گرفته است.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری فومن افزود: در این راستا 11 مورد تذکر به واحدها داده شد که بیشتر تذکرات درخصوص نصب قیمت‌های مصوب و پروانه بهره‌برداری گردشگری، کیفیت ارائه خدمات، امکانات، خدمات استاندارد و رعایت ضوابط اقامت بوده است.
وی تعداد غرفه‌های دایر شده توسط نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان فومن را در نوروز 94، 10 غرفه ذکر کرد و گفت: رشته‌های حصیربافی، بامبو، البسه محلی، قلاب‌بافی، گلیم‌بافی، سوغات و ... از جمله محصولات ارائه شده به مسافران بوده است.
حسینی‌نسب اضافه کرد: همچنین تعداد بیش از 60 هزار بروشور، نقشه و راهنمای گردشگری در این مدت بین مسافران توزیع شده است.
وی با بیان اینکه غرفه‌های عرضه محصولات صنایع‌دستی و سوغات محلی فرصتی مناسب در جذب مسافران عبوری است، گفت: این غرفه‌ها بهانه‌ای برای ارائه تولیدات شهرستان، نمایان کردن توانمندی‌های صنعتگران و فرصتی برای توقف مسافران است.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان فومن در خاتمه ضمن قدردانی از تلاش و همکاری کلیه مسئولین شهرستان در ارائه خدمات مطلوب گفت: امید است تداوم همکاری و هماهنگی مسئولین شهرستان بتواند سبب ارائه خدمات مثبت و شایسته‌تری جهت ارتقای جایگاه شهرستان فومن در استان گردد.

انتهای پیام/

کد خبر 1394011717