به گزارش میراث آریا(chtn) ؛ نشست هم اندیشی مدیران استانی و معاونت سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به منظور توسعه زیرساخت های گردشگری، رفع مشکلات سرمایه گذاری در استانها امروز 24 فروردین ماه در سازمان مرکزی برگزار شد.
سعید شیرکوند معاون سرمایه گذاری سازمان در آغاز این نشست با اشاره به لزوم بهینه سازی و برنامه ریزی کردن هزینه ها افزود: با توجه به اینکه چه هزینه هایی کردیم وهزینه های پیش رو باید در این زمینه ها به نحوه تخصیص هزینه ها توجه کرد و از صرف هزینه های غیر ضروری خودداری کرد.
وی گفت: پول باید در جایی هزینه شود که از بازگشت و سوددهی آن به اطمینانی رسیده باشیم، اینکه تنها هزینه ای صرف شود به امید اینکه شاید سودده باشد نادرست است چنان که مواردی داشته ایم که در حوزه های تخصصی و وظایف سازمان نبوده و هزینه هایی صورت گرفته که ضروری نبوده است.
وی تاکید کرد: در بازدیدهایی که درایام پر ترافیک سفریعنی ایام نوروز از استان های مختلف صورت گرفت در مورد دسترسی و وجود سرویس های بهداشتی بین راهی و اماکن گردشگری و تاریخی در اکثر استانها با مشکلاتی مواجه بودیم که با تخصیص اعتبارات باید در زمینه مرتفع ساختن این مشکل اهتمام ورزید.
شیرکوند در زمینه اهمیت مناطق نمونه گردشگری و لزوم پرداختن به آن افزود: در گذشته بازخورد های خوبی در زمینه مناطق نمونه وجود نداشته ، به این دلیل که اگر آماری از تمامی این مناطق نمونه در دست داشته باسیم به طور قطع نیمی از آنها غیر فعال هستند که باید در آینده نزدیک مورد توجه قرار گیرند. باید تمامی مناطق نمونه گردشگری در سطح استان شناسایی شده و از این میان مناطقی که ظرفیت گسترش و پرداخت دارند تفکیک شوند تا مورد گسترش و پیگیری قرار گیرند.
وی ادامه داد: باید در زمینه مناطق نمونه گردشگری توجه داشت که آیا سرمایه گذار حاضر در این مناطق برای ایجاد این منطقه وادامه فعالیت جدی است یا اینکه تنها منطقه به این شکل معطل است.
معاون سرمایه گذاری سازمان افزود: پیش از اقدام برای اجرای طرح ابتدا باید تمام زمینه ها بررسی شده و پس از هماهنگی با بخشهای در ارتباط برای احداث و اجرای طرح اقدام شود.
در ادامه نشست جلال تاجیک مدیرکل دفتر مناطق نمونه و زیر ساخت های گردشگری سازمان افزود: با تخصیص اعتبارات ردیف متفرقه به منظور هزینه کرد بهینه و تاثیر گذار این اعتبار تعدادی از استانهای مورد نظر به منظور قرار گرفتن در این حوزه معرفی شدند.که با بررسی های صورت گرفته 16 استان با توجه به ضرورت طرح ها به تصویب رسید.همچنین از هر استان منطقه خاصی برای هزینه شدن اعتبارمذکورتعیین شده است.
وی گفت: ما در ابتدا به دنبال هم افزایی با مقامات استانی هستیم تا در مواقع لزوم از حمایت های استانی بهره مند شویم. گاهی پس از انجام پروژه ای ضروری نبودن آن حس می شود در آینده قصد داریم این تخصیص های نابجا و غیر ضرور مورد توجه قرار گرفته و متوقف شود.
گفتنی است، در ادامه این نشست با ایجاد فضای پرسش و پاسخ مدیران کل استانی، استانداران، فرمانداران و شهرداران حاضر به طرح نظرات و مشکلات استان خود پرداختند.
انتهای پیام/