اجرای موسیقی زنده و طبخ غذاهای محلی در جشنواره کوچ عشایر

اجرای موسیقی زنده سنتی و پخت غذاهای محلی اقوام مختلف همه روزه در جشنواره کوچ عشایر انجام می شود. 

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویر احمد؛ محمود باقری مدیرکل این استان با اعلام مطلب فوق افزود: به منظور آشنایی گردشگران و بازدیدکنندگان با موسیقی های سنتی و فولکولر منطقه، هنرمندان و عشایر همه روزه به اجرای برنامه آیینی و موسیقی زنده می پردازند.

وی تصریح کرد: طبخ غذاهای محلی و آش های مختلف سنتی از دیگر برنامه های تفریحی تدارک دیده شده در این جشنواره است.

باقری علت اجرای موسیقی محلی و طبخ غذاهای سنتی را آشنایی گردشگران به خصوص نسل جدید کشور با مواریث فرهنگی و ناملموس اقوام مختلف دانست و افزود: رونق گرفتن موسیقی های غربی و نهادینه شدن انواع فست فودها در زنجیره غذایی شهروندان باعث شده تا از سنتهای خوراکی و موسیقیایی این سرزمین فاصله بگیریم به همین خاطر تلاش شده در این جشنواره ، نسل جوان کشور با داشته های محلی و سنتی بیشتر آشنا شوند.  

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویر احمد ادامه داد: جشنواره کوچ عشایر فرصت مناسبی برای نشان دادن زیبایی های موسیقی مقامی و سنتی و همچنین ارزش های غذایی، خوراک ایرانی است.

باقری در پایان افزود: پخت نان محلی، شعر خوانی، نقاره زنی، رقص های محلی و بازی های بومی از دیگر برنامه های تدارک دیده شده در ایام برگزاری جشنواره کوچ عشایر است.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 139402295