مدیر کل دفتر همکاری و توافق های ملی گردشگری و دبیر کمیته ملی طبیعت گردی استفاده از امکان بهره مندی از تسهیلات راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی را فرصتی قابل توجه در راستای توسعه گردشگری و حفظ ظرفیت های بومی هر یک از استان های کشور عنوان کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری محمد علی فیاضی در گردهمایی معاونین گردشگری استان ها که در محل معاونت گردشگری برگزار شده بود؛ گفت: اختصاص اعتبار قابل توجه و ارائه تسهیلات بانکی تا سقف 100 میلیون تومان با تنفس 6 ماهه و بازپرداخت 5 ساله فرصتی مغتنم برای استفاده از ظرفیت های بومی هر یک از استان های کشور به شمار می آید.
وی با بیان اینکه این امکان به همت ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و تعامل با صندوق کارآفرینی امید در راستای تقویت ظرفیت های بومی و محلی استانی فراهم آمده است، افزود: تسهیلات مذکور مشمول راه اندازی و بازسازی اقامتگاه های بوم گردی و نیز دفاتر خدمات مسافرتی خواهد شدکه در حوزه طبیعت گردی فعالیت می نمایند.
مدیر کل دفتر همکاری و توافق های ملی گردشگری با بیان اینکه وجود بیش از 37 هزار روستا در سطح کشور امکانی متمایز در راستای حفظ و شکوفایی آداب و رسوم، سنن، غذاهای محلی، موسیقی بومی، معماری سنتی و در نهایت ظرفیت های بومی منطقه خواهد شد؛ گفت: استفاده از این امکان بر مبنای دستور العمل اجرایی ابلاغ شده نشان دهنده مهارت مدیریت هر یک از استان ها در استفاده بهینه از منابع جهت تامین زیرساخت های اقامتی مورد نیاز به شمار می آید.
فیاضی با اشاره به اینکه فعال سازی ظرفیت ها و امکانات در روستاها یکی از سیاست های اصلی دولت تدبیر و امید به شمار می آید؛ گفت: فعالیت معاونت مناطق محروم ریاست جمهوری و نیز دو کمیسیون مهم مجلس با پیشبرد طرح « ساماندهی خدمات رسانی به روستاها» امکان و فرصتی مغتنم است که دفتر همکاری و توافق های ملی گردشگری در تلاش است ضمن عضویت و فعالیت در هر یک از گروه های کاری مذکور در راستای توسعه اقامتگاه های بوم گردی و بالفعل ساختن ظرفیت های گردشگری فعالیت و به نتایج مطلوبی دست یابد.
این مقام مسئول همچنین با اشاره به تاکید ریاست محترم جمهوری به اهمیت توسعه گردشگری در روستاها طی همایش روز ملی روستا در سال گذشته افزود: اینکه «روستاها باید از نظر طبیعت و فرهنگ مراکز توریستی کشور باشند.» و نیز « هر روستای خاصی در هر استان می تواند روز خاص و هفته خاصی ایجاد نماید تا مردم به آنجا رفته و صنایع دستی بخرند. تشویق شوند فضاها را ببینند.» بخشی از بیانات ریاست جمهوری در این زمینه به شمار می آید.
وی در پایان این جلسه از معاونین گردشگری استان ها خواست ظرفیت های بومی استان خود را فرصتی جهت توسعه ، معرفی و جذب گردشگران بدانند و از برنامه ریزی ها و امکاناتی که معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فراهم آورده است؛ نهایت استفاده را داشته باشند.
انتهای پیام/