همکاری سازمان امور عشایری و میراث‌فرهنگی برای تقویت گردشگری عشایر

همکاری‌های سازمان میراث فرهنگی و سازمان امور عشایر، در زمینه تقویت گردشگری عشایر آغاز شده است.

به گزارش میراث آریا(chtn) مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری و رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در ادامه سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد که به منظور شرکت در مراسم افتتاحیه جشنواره اقوام و عشایر صورت گرفته است، پیش از ظهر امروز 30 اردیبهشت با حضور در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر این استان، گفت:  در نوروز سال 94 که ویژگی‌های مختص خودش همچون بهار فاطمی و نزولات آسمانی را در آن شاهد بودیم، تلاش خوبی در تمامی کشور در حوزه گردشگری انجام شد.

رحمانی موحد با اشاره به اینکه براساس آمار موجود استان کهگیلویه و بویراحمد در نوروز سال جاری نسبت به ایام نوروز سال 93 با 15 درصد رشد در حوزه اقامت مسافران مواجه بوده است، یادآور شد: ما انتظار چنین رشدی را در استان کهگیلویه و بویراحمد نداشتیم چراکه درصد رشد اقامت در سایر استانها تا این حد افزایش نداشت.

معاون گردشگری رشد اقامت گردشگران در این استان را نتیجه مدیریت صحیح دانست و اضافه کرد: تمامی دستگاههای زیرمجموعه  استان در دستیابی به این موفقیت سهیم بوده اند.

رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در ادامه با اشاره به فیلم مستند رویای چهارفصل که در این جلسه به نمایش درآمد، افزود: این فیلم یکی از بهترین فیلم‌هایی بود که در مورد جاذبه‌های کشورمان ساخته شده است و در صورتی که زیرنویس انگلیسی برای آن طراحی شود، می تواند استان کهگیلویه و بویراحمد را به درستی معرفی کند.

رحمانی موحد تصریح کرد: امروز در دنیایی زندگی می کنیم که به گردشگر به عنوان یک فرصت یاد می شود به طوریکه شعار امسال روز جهانی گردشگری، یک میلیارد گردشگر، یک میلیارد فرصت تعیین شده است.

معاون گردشگری اضافه کرد: باید به گردشگری به عنوان یک فرصت نگاه کرد چراکه در ابعاد فکری، انتقال پیام، ابعاد اقتصادی، تعاملات فرهنگی و اندیشه‌ها میتوان از گردشگری بهره برد.

وی افزایش جذب گردشگر خارجی و توسعه و ساماندهی گردشگری داخلی را از موضوعات مهم مورد پیگیری سازمان میراث فرهنگی دانست و گفت: استفاده از فناوریها در توسعه گردشگری با جدیت پیگیری می شود.

رحمانی موحد ادامه داد: گسترش  سفر و تنوع سفر جزء سیاست های اصلی در سطح کلان گردشگری است.

معاون گردشگری  تصریح کرد: آنچه در کهگیلویه و بویراحمد باید مورد توجه قرار گیرد، استفاده بهینه از پل ارتباطی طبیعت و تاریخ در این استان و همچنین دو اقلیمی بودن آن است، به طوریکه به طی 80 کیلومتر مسافت از یک مکان سردسیر می توان به مکانی گرمسیر رسید.

رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر همچنین به برنامه ریزی های کلان در حوزه گردشگری عشایر اشاره کرد و افزود: سازمان میراث فرهنگی و سازمان امور عشایر، همکاری‌های جدی در زمینه تقویت گردشگری عشایر را آغاز کرده اند.

رحمانی موحد همچنین از کوچ عشایر به عنوان یکی دیگر از ظرفیت های استان یاد کرد و گفت: این اتفاق در نقاط خاصی از دنیا اتفاق می افتد بنابراین می توان از آن به عنوان یک فرصت و. جاذبه منحصربفرد استفاده کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1394023034