تلاش صندوق کارآفرینی امید بر رونق طبیعت گردی در گیلان

صندوق کارآفرینی امید با اعطای تسهیلات ویژه، طبیعت گردی را در گیلان رونق می بخشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان؛ نشست مشترک مدیرکل و معاونین آن با مدیر موسسه کارآفرینی امید استان برگزار شد.

در این جلسه رضا علیزاده با تقدیر از فعالیت و خدمات ارائه شده توسط صندوق کارآفرینی امید اظهار داشت: این صندوق با پرداختن به مساله اشتغال موج امید و اعتماد را در جامعه فراهم کرد.

وی به تفاهم نامه منعقده فی مابین سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری و صندوق کارآفرینی امید در دی ماه سال گذشته اشاره نمود و گفت: بر طبق این تفاهم نامه 2میلیارد و 50میلیون تومان سهم گیلان در بحث دریافت تسهیلات بوده که تاکنون 1میلیارد آن تحقق یافته است.

علیزاده تصریح کرد:53 طرح از سوی میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان به صندوق معرفی شده که تاکنون 1میلیارد تومان بودجه جهت اجرای طرح های مذکور و نیز شکوفایی اقتصادی متقاضیان اعطا شد.
وی در ادامه به وضعیت طرح گردشگری «حلیمه جان» در رودبار اشاره کرد و یادآور شد: طرح مذکور مشکل احراز مالکیتی دارد که در صدد برطرف کردن این موضوع هستیم.

این مسئول با بیان اینکه اشتغالزایی در روستاها و محرومیت زایی در جامعه محلی از اهداف مهم این توافق است،اذعان داشت: شناسایی افراد مستعد و کمک به رشد آنها گامی در جهت توسعه استان خواهد بود.
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان خواستار همکاری صندوق کارآفرینی امید در جهت توسعه کارگاهی شد و افزود: کارگاه ها در واقع پشتوانه تولید صنایع دستی استان هستند.
وی به انجام گشت های بازرسی به محل کارگاهی دریافت کنندگان تسهیلات اشاره کرد و گفت: این اقدام در جهت راستی آزمایی هنرمندان و نیز اطمینان از انجام فعالیت بعد از دریافت تسهیلات است.

محمدمهدی پتکی مشاور مدیرعامل در صندوق کارآفرینی امید استان در ادامه این جلسه توجه به اشتغالزایی و بهره برداری صحیح از پتانسیل های موجود در استان را هدف اصلی این صندوق دانست و گفت:تدوین خوشه های کسب و کار صنایع دستی با همت میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان درحال انجام است.

وی حمایت از فعالان بخش های مختلف جامعه که به اشتغالزایی و رونق اقتصادی ختم شود را بخش اعظم اقدامات کارآفرینی امید خواند و تصریح کرد: مناطق روستایی و کم برخوردار در اولویت خدمات رسانی قرار دارد.

در بخش دیگری از ظرفیت بالقوه موجود در صنعت گردشگری و لزوم حمایت از مسافرکاشانه ها پرداخت و گفت :در حال حاضر تفاهم نامه کشوری فی مابین صندوق و سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری  با عنوان اقامتگاههای بوم گردی از سوی صندوق مرکز ابلاغ گردیده است و در حال حاضر در دست بررسی و اقدام است
در ادامه این جلسه تفاهم نامه اعطای تسهیلات به اقامتگاه های بوم گردی و دفاتر خدمات مسافرتی در زمینه طبیعت گردی مورد بحث قرار گرفت و تمهیداتی برای اجرای آن بیان شد.

بازسازی ابنیه و اماکن موجود در روستاها و بافت های بومی ، توسعه و تجهیز اقامتگاه های بوم گردی ، توسعه و ایجاد کسب و کار مرتبط با گردشگری و نیز ارائه تسهیلات به دفاتر خدمات مسافرتی فعال در زمینه طبیعت گردی بمنظور خرید ملزومات اجرای تورهای طبیعت گردی از مفاد تفاهم نامه مذکور جهت دریافت تسهیلات از صندوق کارآفرینی امید بود.
در پایان مقرر گردید تا نشست های تعاملی فی مابین طرفین بصورت ماهانه تداوم یابد.

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394042319