جلسه شوراي سياستگذاري مشهد 2017در ميراث فرهنگي خراسان رضوي  برگزار شد


 
اولين جلسه درون سازماني شوراي سياستگذاري اجرايي مشهد 2017 در اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي اين اداره كل، در اين جلسه حسين زارع صفت مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي در سخناني گفت: اين ستاد بايد به يك باور و چشم انداز برسد و درك مناسبي از آينده و اهميت اين موضوع پيداكند كه به همين منظور لازم است مطالعه و بهره برداري از اساسنامه آيسسكو نيز در دستور كار اين ستاد قرار گيرد.

وي گفت: ما بايستي دو برنامه داشته باشيم، اول پروژه ها و برنامه هايي كه در سال 2017 به اتمام خواهند رسيد و دوم پروژه هايي كه با استفاده از فرصت تاريخي و همزمان با سال 2017 ميلادي بايستي شروع شود.

وي گفت: ضروري است در اداره كل و استان برنامه جامع و چشم انداز 2017 را تدوين كنيم و هماهنگي هاي لازم با دستگاه هاي متولي در داخل استان و سازمان ميراث فرهنگي كشور انجام داده و از موازي كاري ها جلوگيري شود.

زارع صفت ادامه داد: بايد برنامه ريزي هاي مشهد 2017 انسجام يابد و همه امور از هم اكنون رنگ و بوي پايتخت فرهنگي جهان اسلام را به خود بگيرد كه يكي از اين اقدامات برگزاري همايش جاده ولايت است.

به گفته وي، در استان هاي مسير حركت امام رضا (ع)، از مدينه تا مرو يك كار مهم در اين خصوص بايد صورت گيرد به عنوان مثال بناها  اماكن موجود در اين مسير نشانه گذاري شود.
مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي افزود:  شايسته است تبادلات فرهنگي در قالب رفت و آمد هاي گردشگري بيشتر شود و سال 2017 ميلادي، مشهد پايتخت فرهنگي جهان اسلام براي گردشگران خارجي نيز تعريف شود.
وي افزود: بر همين اساس بايد توسعه گردشگري بين المللي را در اولويت اهداف حوزه گردشگري قرار دهيم و برنامه ريزي براي جذب بيشتر گردشگران مسلمان از كشورهاي هدف را به انجام برسانيم.

وي خاطر نشان كرد: علاوه بر توسعه گردشگري در دو موضوع ديگري  سازماني يعتي صنايع دستي و ميراث فرهنگي نيز بايد برنامه ريزي هاي وسيعي انجام شود و در جهت توسعه صادرات صنايع دستي و برجسته كردنحوزه ميراث فرهنگي و ثبت جهاني آثار تاريخي اقدام كنيم.

گفتني است در اني جلسه هم چنين ديگر اعضاء حاضر به بيان ديدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394042421