به گزارش روابط عمومی اداره میراث فر هنگی استان اصفهان جاوری در این دیدار با تاکید بر اینکه شهر نیاسر قابلیت خوبی در خصوص اکوتوریسم دارد خواستار همکاری متقابل بین اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کاشان و شهرداری نیاسر برای اجرای پروژه های گردشگری شد و افزود: کهن باغشهر نیاسر می تواند از شهرهای ثبت شده در فهرست میراث جهانی در راستای حفظ و اصالت این شهر و بافت آن الگو برداری کند تا زمینه جهانی شدن شهر نیاسر در یونسکو فراهم شود که در این راستا فرهنگ سازی برای مردم این شهر اهمیت بسزایی دارد.
جاوری ، همچنین در بازدید از بنای چهارطاقی نیاسر خاطر نشان کرد: بنای چهارطاقی نیاسر یکی از ارزشمندترین بناهای تاریخی است که نیاز به توجه ویژه دارد و این اداره در راستای حل مشکل معدن سنگ نیاسر و جلوگیری از تخریب حریم چارتاقی تمام توان خود را به کار می گیرد.
در ادامه شهردار نیاسر در سخنان خود عنوان کرد: باید به سمتی برویم که بجای استفاده از معماری های نامأنوس، از معماری کهن اسلامی و ایرانی که دارای هویت و اصالت فرهنگی است استفاده کنیم و این میراث گرانبها که از گذشته به ما رسیده است را برای آیندگان حفظ کنیم .
جمشید اسماعیلی همچنین در خصوص حریم چارتاقی و چشمه اسکندریه ، بدنه سازی آبشار ، آسیاب آبی و حمام صفوی، باغ تاریخی تالار ، غار تاریخ رئیس و کوشک صفوی و برج چالقاب گفتگو کرد.
وی در این جلسه از حکم اجرایی تخلیه غرفه های باغ تالار نیزخبر داد .
حسین معظمی بخشدار نیاسر نیز در خصوص حفظ میراث شهر نیاسر و نگهداری از میراث ، در خصوص موزه مردم شناسی و افتتاح این موزه در شهر نیاسر همچنین موضوع گردشگری شهر و ازدحام گردشگران در شهر و خسارات وارده توسط ایشان به شهر و آثار تاریخی گفت و افزود : نیاسر قابلیت های گردشگری زیادی دارد و با توجه به تهاجم فرهنگی دشمن باید مناطق گردشگری را توسعه و تجهیز کرد تا خانواده ها و بخصوص جوانان به استفاده از این محیط های سالم تشویق شوند .
مجتبی حمیدی رئیس شورای اسلامی در این جلسه نیز بر لزوم حمایت از پژوهش در حوزه گردشگری تأکید کرد و گفت: لازم است اطلاع رسانی لازم در خصوص نحوه مشارکت بخش خصوصی در پروژه های گردشگری صورت گیرد تا بخش خصوصی بتواند وارد این عرصه شود .
حمیدی در خصوص ثبت جهانی شدن شهر نیاسر و همچنین موضوع خواهر خواندگی شهر نیاسر با بعضی شهرهای خارجی و حفظ آثار تاریخی و میراث شهر نیاسر تاکید کرد.
در ادامه جلسه علی ابوالفضلی سرپرست پایگاه میراث فرهنگی شهر نیاسر به اقدامات پایگاه میراث فرهنگی در شهر نیاسراز جمله مرمت زیارت پنج امام زاده ، احداث کمپینگ گردشگری ، ثبت جهانی شدن غار تاریخ نیاسراشاره نمود.
در پایان جلسه بازدید از بدنه و محوطه آبشار،چارتاقی،چشمه اسکندریه، باغ تاریخی تالار و غار تاریخی رئیس صورت پذیرفت.
نياسر در 20 کيلومتری کاشان و بر سر راه کاشان به مشهد اردهال قرار گرفته است.
انتهای پیام/