صنايع دستي قابليتي براي تحقق اقتصاد مقاومتي در چهارمحال و بختياري

صنايع دستي چهارمحال و بختياري قابليتي براي تحقق اقتصاد مقاومتي به شمار مي رود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان چهارمحال و بختیاری،  آيت الله نعيم آبادي نماينده ولي فقيه در استان هرمزگان و امام جمعه بندر عباس در سفر به استان چهارمحال و بختياري و بازديد از موزه سنگ، موزه کار و زندگی، موزه حمام، موزه شهداء و بازارچه سوغات و صنايع دستي واقع در مجموعه تاريخي، فرهنگي چالشتر خبر داد و اظهار داشت: توجه به صنایع دستی و اشتغال ارزان قیمت از مهمترین راهبردها و راهکاری برای تحقق اقتصاد مقاومتي به شمار مي رود.

وي عمده ترين مشكل در بحث توليدات صنايع دستي را فروش محصولات آنها دانست و گفت: دولت بايد يك بازار مناسب با تدابير و برنامه ريزي لازم براي صنعتگران در نظر بگيرد.

در ادامه مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان به ابتكارات اين اداره كل براي اشتغالزايي در مناطق محروم استان از قبيل روستاهاي سرآقا سيد، موگويي و ... كه در نيمي از سال به علت بارش برف تردد براي آنها بسيار مشكل است اشاره كرد و گفت: چون اين روستاها قدرت اشتغال در شهر را ندارند آموزش، مواد اوليه و تجهیزات كارگاهی رايگان در اختيار آنها قرار داده شد.

بهمن عسگري سوادجاني با بيان اينكه بسته حمايتي در نظر گرفته شده براي اين است كه توليدات آنها توسط شركت توسعه گردشگري استان به صورت تضميني خريداري و عرضه شود افزود: يك توليد كننده نمي تواند يك بازارياب باشد.

عسگري سوادجاني به فعاليت بيش از 30 رشته صنايع دستي در استان خبر داد و گفت: اقتصاد مقاومتي در بخش صنايع دستي يكي از مهم ترين اهداف اين اداره كل است كه در اين استان تحقق يافته است.

انتهای پیام/

کد خبر 139405077