به گزارش روابط عمومی مجموعه سعدآباد، با توجه به اینکه رودخانه دربند قربانی ساخت و سازهای غیر اصولی است و متولیان امور شهری با اجرای طرح های غیر کارشناسی حیات را از آن می گیرند و همچنین همسایگی این مجموعه با منطقه دربند و ورود فاضلاب و زباله ها به داخل حریم سعدآباد این موضوع دغدغه های بسیاری را در اذهان دوستداران میراث تاریخی طبیعی به وجود آورده و به دلواپسی هایی مبنی بر تخریب ارزش های تاریخی و طبیعی آن دامن زده است.
برقعی معاون فرمانداری شمیرانات در ابتدای جلسه ضمن تشکر از مساعدت و حضور نهادها و ادارات مسئول در خصوص اهمیت رسیدگی به فضای سبز و محیط زیست مجموعه سعدآباد و تعامل سازنده، دستگاههای مربوطه را به منظور همدلی و مشارکت در حفظ محیط زیست این مجموعه بعنوان یک رسالت ملی گوشزد کرد..
یوسف منصورزاده مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد ،با معرفی اجمالی مجموعه سعدآباد و ضمن تشکر از حضور مسئولین محترم فرمانداری ،شهرداری و محیط زیست شمیران، خواستار مساعدت جدی در جهت حفظ و احیای رودخانه سعدآباد (دربند) و همچنین مشارکت در جهت حفظ منابع زیست محیطی مجموعه مذکور بعنوان یک ثروت تاریخی و ملی که اخیرا در فهرست مطالعات ثبت آثار یونسکو قرارگرفته است ،شد.
در ادامه جلسه رئیس و معاون اداره محیط زیست شمیران ،معاون اداره اجتماعی و فرهنگی فرمانداری شمیران ،مدیر اداره محیط زیست شهرداری شمیرانات ،رئیس شورای روستای پس قلعه،رئیس صنف رستوران داران تهران ،رئیس اماکن شمیران ،کارشناسان شبکه بهداشت شمیران و کارشناس فنی تصفیه خانه فاضلاب استان تهران ، با نظرات و ارائه طرحهای کارشناسی و پیشنهاداتی ازجمله، حفظ اکوسیستم طبیعی رودخانه ،جمع آوری زباله ها ،لایروبی و فاضلاب رودخانه منتهی به مجموعه سعدآباد و جلوگیری از تخریب ارزش های تاریخی و طبیعی رودخانه دربند و... ،خواستار همکاری و خرد جمعی در این زمینه شدند.
برقعی با تشکر از نقطه نظرات کارشناسان تاکید و مقرر کرد: در جلسه ای که طی ده روز آینده تشکیل خواهد شد ،طرحهای کارشناسی به صورت مدون با برآورد مالی و بعنوان یک سند راهبردی ارائه می شود.
در پایان منصورزاده ،ضمن تشکر و قدردانی از نظرات و اظهار امیدواری از اجرایی شدن نتایج این جلسه ، مسئولین و کارشناسان و آحاد مردم شریف و فرهنگ دوست کشور را به بازدید از این مجموعه وزین و تاریخی دعوت کرد.
انتهای پیام/