همدلی و همزبانی ، جلوه ای از حضور نامور مطلق در جمع فارغ التحصیلان صنایع دستی

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با حضور در جمع هنرمندان و فارغ التحصیلان صنایع دستی گیلان فضای همدلی و همزبانی را ایجاد کرد .

به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان؛ صبح امروز بهمن نامور مطلق به همراه مدیر کل و معاونین در جمع فارغ التحصیلان و هنرمندان صنایع دستی گیلان حاضر شد و با آنها پیرامون مسائل و مشکلات موجود در مسیر راه هنر صنایع دستی بحث و گفتگو کرد.

نامور مطلق در این نشست با مثبت ارزیابی نمودن روند فعالیت هنرمندان گیلانی به بیان برنامه های ششم توسعه پرداخت و جلسات انجام شده در روز گذشته را مفید قلمداد کرد.
وی با بیان اینکه کشور هم اکنون در مقطع حساسی قرار دارد از هنرمندان خواست فرهنگ اقتصاد مقاومتی را در فعالیت های خود لحاظ نمایند .
این مسئول گفت : گیلان یکی از بزرگترین بازارهای ایران را به خود اختصاص داده از هنرمندان خواست به بازارهای داخلی جهت فروش و عرضه اتکاء نمایند و از آن به عنوان یک فرصت استفاده بهینه نمایند.
وی استفاده مواد اولیه با کیفیت را مورد تاکید قرار داد و افزود: یکی از مشکلات صنایع دستی در گیلان مناسب نبودن مکان های عرضه و چیدمان آنهاست.
وی با بیان اینکه جایگاه هنر باید حفظ شود سیاستهای دولتهای گذشته را باعث ایجاد چالشهای کنونی در صنایع دستی قلمداد کرد . 
ولی با بیان اینکه گیلان استانی پیشتاز در امر فرهنگ است خواستار طراحی مرغوب ، ارائه مناسب و توجه بیشتر به سبک زندگی مردم و نیز سازگاری با علایق جوانان در توسعه محصول شد . 

وی فعالیتهای هنری را اقدامی جدا از امر فروش دانست و تصریح نمود : فرد تولید کننده نباید دغدغه فروش و عرضه به بازار داشته باشد.
 نامور مطلق به برگزاری جلسات متعدد با تامین اجتماعی جهت رفع مشکلات بیمه هنرمندان اشاره کرد و گفت : بزودی اقدامات خوبی در این راستا انجام خواهد شد . 
رضا علیزاده در ادامه صنایع دستی گیلان را بی نظیر خواند و گفت : اصالت این داشته ها در کاوشهای باستان شناسی تایید شده است.
مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان، صنایع دستی را نقطه اتکاء اشتغالزایی و در آمدزایی خواند و افزود : صنایع دستی باید جایگاه اصلی خود را کسب نماید و مواهب آن در لایه های مختلف اجتماعی تقسیم گردد. 
وی استفاده از هنرهای سنتی را راهکاری برای زنده نگه داشتن میراث کهن نیاکانمان خواند و اذعان داشت: استفاده از این هنر با توجه به نیاز روز دنیا علمی و  دنبال شود .
وی با اشاره به تاکیدات استاندار مبنی برحمایت از صنایع دستی و هنرهای سنتی، به همکاری صندوق کار آفرین امید اشاره نمود و گفت : بارویکار آمدن دولت تدبیر و امید حمایت از هنرمندان روند بهتری رادنبال کرده است . 
وی اظهار کرد: به دلیل اهمیت انسجام بخشی بر فعالیت هنرمندان ، سازمانهای مردم نهاد و تشکلهای تخصصی صنایع دستی در گیلان در مرحله اخذ مجوز قرار دارند و بزودی فعالیت خود را آغاز می نماید.
علیزاده به برگزاری جلسات متعدد با اتحادیه های صنفی در جهت افزایش مراکز عرضه صنایع دستی اشاره کرد. 
وی جایگاه صنایع دستی استان را ارزشمند توصیف کرد و گفت : کسب نشان اصالت و نشان ملی حاصل تلاش هنرمندان صنایع دستی گیلان است . 

انتهای پیام/

کد خبر 1394051820