اولین نشست هم اندیشی هنرمندان، اساتید و تولید کنندگان صنایع دستی استان اصفهان با حضور نامور مطلق معاون گردشگری کشور، مدیر کل، هنرمندان و مدیران اداره کل میراث فرهنگی استان در راستای توسعه صنایع دستی استان در اصفهان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی کشور در این نشست عنوان کرد: امروز مردم ایران در آستانه چند اتفاق سرنوشت ساز قرار دارند که از آن جمله می توان به فرا رسیدن دوران پسا تحریم اشاره نمود که از یکی از مهمترین دوره در تاریخ انقلاب اسلامی ایران به شمار می رود . بدون شک همه کسانی که می توانند نقشی را برای پیشرفت کشور در این دوره جدید ایفا نمایند باید به میدان بیایند. وی افزود ازجمله سایر رویدادهای مهم اخیر، ابلاغ دستور العمل اقتصاد مقاومتی توسط رهبر فرزانه انقلاب و همچنین تدوین سند برنامه ششم توسعه کشور می باشد.
وی افزود: متأسفانه در تدوین برنامه های توسعه پنجگانه کشور، یکی از موارد مغفول مانده مباحث مربوط به میراث فرهنگی و گردشگری، بویژه صنایع دستی بوده است.معاون صنایع دستی کشور در این باره عنوان نمود تمام تلاشمان را بکار برده ایم تا این غفلت بزرگ در برنامه ششم توسعه کشور تکرار نشود لذا تلاش نموده ایم تا در این برنامه به صورت کاربردی به تمام کارکردهای سازمان میراث فرهنگی از جمله مقوله صنایع دستی، ویژه نگریسته شود، بنابراین در بند 51 این سند حمایت از تولید صنایع دستی و صیانت از آن با تلاش سازمان میراث فرهنگی مورد توجه قرار گرفته است.
وی تأکید نمود با این وصف معتقدم در حالی که ما در دوره تبلور اقتصاد مقاومتی قرار داریم، صنایع دستی میتواند نقش مهمی در پیشبرد اقتصاد مقاومتی ایفا نماید. معاون صنایع دستی کشور در ادامه سخنانش به دوران پسا تحریم نیز اشاره نمود و عنوان نمود در دورانی که کشور در تحریم بسر می برد در بازارهای هدف خود در حوزه صنایع دستی بسیار تحت فشار بود و متأسفانه بسیاری از رقبا حتی با وجود کیفیت پایین محصولاتشان، بازارهای مارا تصاحب نموده اند ، لذا هم اینک که تحریم ها به یاری خدا برداشته می شود. ما برای بازگشت به بازارهای هدف خود با مشکلات فراوانی مواجه خواهیم بود، لذا مجموع این مسائل میطلبد تا برای بازگشت مقتدرانه به بازارهای جهانی با برنامه حرکت کنیم.
نامور مطلق همچنین در ادامه سخنانش تأکید نمود یکی از راهکارهای موفقیت در حوزه اقتصاد مبتنی بر تولید صنایع دستی هم افزایی در سه رویداد مهم، اقتصاد مقاومتی، اجرای برنامه ششم و دوران پساتحریم می باشد به گونه ای که با برنامه ریزی صحیح همزمان با اشتیاقی که هم اکنون در بخشهای مختلف کشور جهت توسعه اقتصادی پدید آمده، می توانیم صنایع دستی را هم در کنار بخشهای مختلف اقتصادی قرار دهیم.
وی در پایان تأکید کرد برگزاری چنین نشست هایی در راستای هم فکری همه عناصر دخیل در صنایع دستی کشور می باشد تا از این طریق تلاش نماییم در دوره جدید صنایع دستی را هم همزمان با سایر بخشهای اقتصادی محور توسعه کشور قرار دهیم. لذا این نشست های هم اندیشی همچنان با قوت ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام/