به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، معاون صنایع دستی اداره کل گفت: صنعتگران در این بازارچه، تولیدات خود را در رشتههایی همچون رودوزیهای سنتی، حوله بافی، تولیدات چرمی دستدوز، معرق چوب، سفال و سرامیک، گلیم و تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی و همجوشی شیشه عرضه و به نمایش گذاشتهاند.
عباس زاده در سخنانی بر اهمیت دادن به اقتصاد صنایع دستی تاکید کرد و افزود: در بسیاری از مواقع جنبه های فرهنگی و هنری صنایع دستی مورد توجه قرار می گیرد و به مسائل اقتصادی آن کمتر پرداخته می شود.
وی ادامه داد: متأسفانه زمینه سازی خوبی برای رسیدن به توسعه پایدار و کارآفرینی و ارز آوری در حوزه صنایع دستی انجام نشده است و بیشتر هنرمندان و صنعتگران به صورت سنتی عمل می کنند و کمتر به شیوه های جدید در عرضه و تولید محصولات و آثار هنری می پردازند.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان با اشاره به مقوله جهانی شدن و این که برای توسعه صنایع دستی استان باید با دنیا حرکت کنند و هنرمندان ما باید به روش های نوین در زمینه ارائه محصولات تلاش کنند. اعلام کرد: باید از ابزارهای دنیای مدرن مانند اینترنت برای پیشبرد اهداف اقتصادی و فرهنگی در این حوزه کمک گرفت.
عباس زاده در ادامه به اهمیت پرداختن به تجارت الکترونیک برای توزیع و ارسال محصولات و رسیدن بی واسطه محصولات به دست مصرف کننده تأکید کرد.
لازم بذکر است، سمیع الله حسینی مکارم معاون توسعه و مدیریت سازمان میراث فرهنگی و هیات همراه امروز در سفر به خراسان جنوبی از این بازارچه بازدید کردند.
انتهای پیام/