به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی قزوین؛ محمد علی حضرتی مدیر کل میراث فرهنگی این اداره کل در این مراسم با اشاره بر لزوم تقویت زیرساختها در پیشبرد اهداف توسعه گردشگری استان گفت: تامین زیر ساختهای گردشگری یکی از الزامات توسعه صنعت گردشگری برای ارائه خدمات مطلوب و شایسته به گردشگران داخلی و خارجی است.
حضرتی با تاکید بر توانمندیهای گردشگری استان قزوین افزود: قزوین به لحاظ توانمندیهای متنوع گردشگری و موقعیت جغرافیایی که دارد می تواند با برقراری ارتباط با استانهای همجوار زمینه های مناسب را برای جذب گردشگری فراهم کنند البته با تلاشهای صورت گرفته خوشبختانه در طی سال گذشته قزوین توانست به عنوان مقصد گردشگری معرفی و شناخته شود.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین اظهارداشت: در شرایط پساتحریم گردشگری می تواند نقش مهمی در رونق اقتصادی ایفا کند و اگر سیاست گذاری و برنامه ریزی صحیح اعمال شود می توان با ظرفیتهای غنی استان اقتصاد مقاومتی را تحقق بخشید و علیرغم تحریمهای ظالمانه که به اقتصاد کشور ضربه وارد کرد می توانیم آسیب های گذشته را با رونق گردشگری جبران کنیم.
حضرتی تصریح کرد: در حال حاضر هیچ چاره ای جز توسعه گردشگری نداریم و باید با همکاری بخش خصوصی و دولتی مسیر توسعه را طی کرده و از مزایای اقتصادی این صنعت بهرهبرداری کنیم که ایجاد و راه اندازی تاسیسات گردشگری برای ارائه خدمات مطلوب به گردشگران نیز یکی از راهکارهای جذب و ترغیب گردشگر است که امیدواریم با همراهی بخش خصوصی و حمایت دولت در حوزه گردشگری بتوانیم به اهداف کلان اقتصادی دست یابیم.
شایان ذکر است، مجتمع خدماتی– رفاهی بین راهی وصال در زمینی به مساحت پنج هزار مترمربع و زیربنای ۱۴۰۰ مترمربع احداث شده که دارای تالار پذیرایی به ظرفیت۵۰۰ نفر، نمازخانه، مجموعه فضای سبز، رستوران است. هزینه ساخت این مجتمع ۳۰ میلیارد ریال است که پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال آن از تسهیلات بانکی استفاده شده و با افتتاح این مجتمع ۱۵ نفر به صورت مستقیم و ۲۵ نفر غیر مستقیم به کار مشغول شده اند.
انتهای پیام/