مسیر حرکت امام رضا (ع) در فهرست میراث معنوی ثبت می‌شود

 تمام تلاش خود را برای به ثبت رساندن مسیر حرکت امام رضا (ع) به عنوان میراث معنوی خواهیم کرد.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد، اسدالله درویش امیری معاون امور مجلس، حقوقی و استانها سازمان، صبح امروز 10 شهریور در اولین نشست هم‌اندیشی جاده ولایت با اشاره به اینکه امام رضا (ع) در 6 استان خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان رضوی، یزد، فارس و خراسان رضوی قدمگاه دارد، گفت: کارگروهی به همین منظور با عضویت مدیران کل میراث فرهنگی این استان‌ها تشکیل می‌شود.


معاون امور پارلمانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با تاکید بر اینکه با تشکیل کارگروه برای رسیدن به اهداف خود تلاش خواهیم کرد، گفت: بررسی و شناسایی دقیق آثار و بناهای تاریخی، مذهبی و قدمگاه‌های اصلی استان‌های مذکور برای احیاء و تبدیل آن به مسیر گردشگری مذهبی از اهداف این نشست و کارگروه است.

درویش امیری با تاکید بر اینکه همه ما وظیفه اعتقادی و دینی ما عشق به امام رضا (ع) است، گفت: طی 10 سال گذشته استارت کار مسیر ولایت زده شد و کار در حوزه علمی و پژوهشی صورت گرفته که در مشهد مقدس نیز برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه از اهداف این نشست هم‌اندیشی ثبت مسیر جاده ولایت در فهرست آثار ملی کشور و زمینه ثبت جهانی است، اذعان کرد: تمام تلاش خود را برای به ثبت رساندن مسیر حرکت امام رضا (ع) به عنوان میراث معنوی خواهیم داشت.

این مسئول ادامه داد: از رویدادهای مهمی که در تاریخ ایران از جایگاه والایی برخوردار است، سفر امام رضا (ع) به ایران و استقرار ایشان در مرکز خلافت، یعنی مرو (خراسان) در جایگاه ولایت‌ عهدی است.

معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تصریح کرد: مبدأ حرکت امام رضا (ع) مدینه و مقصد آن مرو بود که از مدینه به بصره و از طریق اهواز به فارس و سپس از راه کویر از فارس و خراسان گذشتند و به مرو ختم شد.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394061015