30 درصد هزينه هاي گردشگري مربوط به تغذيه است

معاون برنامه ريزي و سرمایه گذاری سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، گفت: 30 درصد هزينه هاي گردشگري مربوط به تغذيه است بنابراين سرمايه گذاري در اين بخش ضروري است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی زنجان؛ سعيد شيركوند معاون برنامه ريزي و سرمایه گذاری سازمان در حاشيه آيين افتتاحيه افتتاحيه دهمين جشنواره ملي آش ايراني و نخستين جشنواره بين المللي غذاي كشورهاي عضواكو- جاده ابريشم با حضور در برنامه زنده تلويزيوني ، جشنواره آش را فرصتي مناسب براي معرفي استان زنجان به گردشگران و سرمايه گذاران برشمرد.
وي جذب سرمايه گذار را لازمه رونق گردشگري اعلام و اظهار كرد: معرفي فرصت هاي سرمايه گذاري و باز كردن پنجره  اميد و اطمينان به سوي سرمايه گذار نخستين اقدامي است كه بايد عملياتي شود.

معاون برنامه ريزي و سرمایه گذاری سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور ، خاطر نشان كرد: رونق گردشگري، اشتغالزايي، خدمات دهي، سودآوري و پويايي را فزايش مي دهد همچنين موجب تقويت دوستي بين اقوام و ملت ها مي شود.
شيركوند  با اشاره به فوايد برگزاري جشنواره غذا در استان ها ابراز كرد: غذا 30 درصد هزينه هاي سفر را به خود اختصاص مي دهد و با توجه به اينكه توليد آن در خانه ها هم ممكن است  مي توان با هزينه اي اندك سودآوري مناسبي داشت.

وي  افزود: جشنواره هايي همچون جشنواره ملي آش زمينه جذب گردشگر و معرفي ظرفيت هاي موجود در استان را فراهم مي كند.

انتهای پیام/

کد خبر 1394061020