عضو هیت علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز با تاکید بر اهمیت شناخت بازارهای جهانی، گفت: اگر شناخت بازارهای جهانی باشد، در توسعه صنایع دستی و در نتیجه توسعه اقتصاد کشور موفق می شویم.
به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی؛ شهریار شکرپور در حاشیه ششمین نمایشگاه سراسری صنایعدستی تبریز مشکل عمده صنایع دستی معاصر را عدم تحول و شناخت بازارهای جهانی دانست و افزود: با وجود اینکه تنوع صنایع دستی در کشور ما بسیار زیاد است اما در بعد بازار و فروش نقص داریم.وی خاطرنشان کرد: نمایشگاه های صنایع دستی در ابعاد ملی و بین المللی می تواند زمینه ساز شناخت بازار و هدف گذاری برای فروش و عرضه محصولات صنایع دستی باشد.
شکرپور با اشاره به اینکه صنایع دستی تنها حوزه ای است که در اغلب رشته های آن تمام مواد اولیه آن برای تولید از داخل کشور تهیه میشود و نیازی به واردات ندارد، افزود: از طرفی هم ارزش افزوده چشم گیری دارد و با شناخت ظرفیت هایش، صنایع دستی میتواند در زمینه اقتصاد کشور نقش مهمی ایفا کند.
عضوهیت علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و کمک به یافتن بازار عرضه مناسب را از جمله حمایت های مورد نیاز هنرمندان صنایع دستی خواند و گفت: حمایت از هنرمندان باید به گونه ای باشد که فرصت ایده پردازی و نوآوری آنها از دست نرود.
شکرپور همچنین با اشاره به رابطه خوب دانشگاه و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: یکی از اهداف دانشگاه هنر اسلامی تبریز افرایش تعاملات هنری در جامعه است و در این زمینه در چند سال اخیر رابطه خوبی با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان ارگانی تاثیر گذار داشته است.
شکرپور با بیان اینکه همکاری مشترک این دو نهاد برای توسعه صنایع دستی بسیار مهم است، به نقش پررنگ دانشگاه هنر اسلامی تبریز در ششمین نمایشگاه سراسری صنایعدستی تبریز اشاره کرد و گفت: تعداد زیادی از غرفه های موجود در نمایشگاه مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاه هنر اسلامی است که در این زمینه آموزش آکادمیک دیده اند.
انتهای پیام/