دومین حراجی بزرگ صنایع‌دستی کشوربرگزار شد

معاون صنایع‌دستی سازمان گفت: سال آینده علاوه‌بر تهران، حراجی‌های صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در شهرهای اصفهان و مشهد نیز برگزار می‌شود.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان با اشاره برمنطقه اصفهان درباره حراجی‌های صنایع‌دستی گفت: خوشبختانه امروز دومین حراجی هنرهای سنتی و صنایع‌دستی را داریم. برگزاری این حراجی‌ها یکی از آرزوهای بزرگ ما بود و با برگزاری دومین حراجی در تهران کم‌کم این برنامه‌ها در حال نهادینه شدن هستند.
وی افزود: صنایع‌دستی که در حراجی ارائه می‌شود از کل کشور جمع‌آوری شده و به حراجی تهران می‌آید، حراجی‌ها از این نظر مهم هستند که بخشی از کالاهای صنایع‌دستی و هنرهای سنتی فاخر و گران که در کشور جایی برای فروش نداشتند و در خانه‌های هنرمندان مانده و خاک می‌خورد یا تحویل موزه می‌شد، به فروش برسد و هنرمند به حقش برسد.
معاون صنایع‌دستی سازمان ادامه داد: حراجی ها باعث می‌شود کالاهای فاخر گردش مالی پیدا کرده، تجاری شوندو در این صورت دیگر هنرمندان تشویق می‌شوند که کالاهای فاخر تولید کنند.
نامورمطلق از برگزاری این حراجی‌ها در اصفهان و مشهد درآینده خبر داد و گفت: احتمالاً سال آینده علاوه‌بر تهران، در اصفهان و مشهد نیز این حراجی‌ها را داریم و سه حراجی هنرهای سنتی و صنایع‌دستی در ایران برگزار می کنیم.
وی تصریح کرد: گردش مالی صنایع‌دستی در نمایشگاهی که در روز صنایع‌دستی (20 خرداد) برگزار شد و بیش از 500 غرفه در آن وجود داشت، نزدیک به سه میلیارد تومان بود که نسبت به سال گذشته افزایشی 20 درصدی داشته است، اما یک حراجی در یک ساعت نزدیک به چهار تا پنج میلیارد تومان گردش مالی دارد و بنابراین بیش از 500 غرفه تأثیرگذار است.
معاون صنایع‌دستی سازمان خاطرنشان کرد: قطعاً سطح یک حراجی و غرفه با یکدیگر فرق می‌کند و امیدوارم که حراجی‌ها به تجارت صنایع‌دستی کمک کنند.
گفتنی است، در دومین حراجی بزرگ صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در تهران اثر \"سوخت چرم\" میرزا آقا امامی از هنرمندان مشهور اصفهان با قیمت پایه 750 میلیون تومان گران‌ترین اثر این حراجی است.

انتهای پیام/

کد خبر 139407174