به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان سمنان مسعود سلطانی فر در آئین افتتاح بازارچه دائمی صنایع دستی گرمسار گفت: تولیدات صنایع دستی بر خلاف بسیاری از تولیدات در کشور که ارزبری دارند، ارزآوری برای کشور به همراه دارد.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، با استقبال از زمینه سازی در نقاط مختلف کشور برای ایجاد بازارچه های دائمی صنایع دستی، خاطرنشان کرد: ایجاد بازرچه های صنایع دستی می تواند اصلی ترین راهکار برای رفع مشکل فروش صنایع دستی و رونق این نوع محصولات در کشور باشد.
بازارچه دائمی صنایع دستی گرمسار در 16 غرفه در باغ موزه علم و صنعت در محل کارخانه تاریخی پنبه پاک کنی گرمسار برپا شد.
کارخانه تاریخی پنبه پاک کنی گرمسار در ضلع غربی میدان معلم این شهر واقع شده و در دو طبقه و با پلان مستطیل شکل در سال 1304 ساخته شده و در سال 1382 به ثبت ملی رسیده است.
استاندار سمنان نیز در این آئین کویر و بناهای تاریخی را جاذبه های گردشگری گرمسار عنوان و خاطرنشان کرد: این آثار برای جذب گردشگر نیازمند مرمت و حمایت سازمان میراث فرهنگی کشور دارند.
محمد وکیلی خواستار حمایت سازمان میراث فرهنگی برای تکمیل جاده قصر بهرام گرمسار شد و افزود: قصر بهرام با توجه به سابقه و نقش تاریخی اش، در کنار غار نمکی، می تواند فرصت جذب گردشگر مناسبی در منطقه گرمسار باشد.
وکیلی با بیان اینکه گردشگری به عنوان یکی از محورهای توسعه استان سمنان تعیین شده است، بر حمایت از مرمت بناهای تاریخی در این استان تاکید و اضافه کرد: ثبت ملی بناهای تاریخی نیز می تواند جاذبه گردشگری این بناها را افزایش دهد.
وی به وجود امامزاده یحیی(ع) و طرح توسعه آن به عنوان قطب چهارم مذهبی کشور در سمنان اشاره و اضافه کرد: استان سمنان می تواند به عنوان مقصد گردشگری مذهبی کشور مطرح باشد.
استاندار سمنان خاطرنشان کرد: تا پایان سال 94 چند هتل چهار و پنج ستاره در استان سمنان به بهره برداری می رسد و به تامین زیرساختهای لازم برای توسعه گردشگری در این استان کمک می شود.
مدیرکل صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری استان سمنان نیز اظهار داشت: چهار فضا و بازارچه برای فروش صنایع دستی در نقاط مختلف این استان پیش بینی شده است.
حسین خواجه بیدختی با اشاره به افتتاح بازارچه صنایع دستی در گرمسار، خاطرنشان کرد: در این آئین و در حال حاضر 20 درصد از این بازارچه به بهره برداری می رسد و بهره برداری از 80 درصد دیگر این بازارچه نیازمند حمایت دستگاه های اجرایی استان سمنان است.
مدیرکل صنایع دستی ،میراث فرهنگی و گردشگری استان سمنان با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد بازارچه صنایع دستی مدرن در سمنان هستیم، افزود: در شاهرود و دامغان نیز فروشگاه صنایع دستی راه اندازی می شود.
در سفر رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و میراث فرهنگی کشور همچنین باشگاه سوارکاری شباهنگ افتتاح شد.
میرزا حیدری رییس این باشگاه گفت: این باشگاه در زمینی به مساحت پنج هکتار و با اعتباری بالغ بر هشت میلیارد ریال ایجاد شده است.
وی ادامه داد: باشگاه سوارکاری شباهنگ شامل 13 اسب، 30 اسطبل، و بخشهایی مانند سوارکاری، تعلیم سوارکاری، کافی شاپ و پانسیون است.
رییس باشگاه سوارکاری شباهنگ تاکید کرد: طرح توسعه این باشگاه نیز در دست تدوین است و در آینده اجرایی می شود.
مسعود سلطانی فر معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری کشور، روز پنجشنبه با حضور در گرمسار، دومین همایش ملی اقوام و عشایر کشور را افتتاح کرد.
انتهای پیام/