بامبوی لاهیجان جهانی می شود

محصولات بامبوی لاهیجان با قابلیت و کیفیتی بی نظیر جهانی می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان ، اولین جشنواره بامبو با حضور مسئولین استانی، هنرمندان استان و دانشجویان علاقمند به هنرهای سنتی و صنایع دستی در دانشگاه لاهیجان آغاز شد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان با ابراز خرسندی از برگزاری جشنواره ی بامبو به پیشینه این گیاه اشاره کرد و گفت: بامبو به عنوان گیاهی خودرو و بومی شهرستان لاهیجان بیش از صد سال در استان مورد استقبال هنرمندان خوش ذوق قرار گرفته است.

شاه محمدی با اشاره به اینکه صنایع دستی صنعتی پست مدرن است اذعان کرد: بامبو به عنوان گیاهی که به صورت طبیعی از زمین می روید و تاکنون خواص و کیفیت آن بر کاوشگران این عرصه به اثبات رسیده می تواند به عنوان صنعتی پاک و همسو با طبیعت مورد توجه قرار گیرد.

وی بامبو بافی را ثمره ذهن خلاق هنرمندان گیلان دانست و افزود: هنرمندان گیلانی به ویژه هنرمندان شهرستان لاهیجان توانسته اند با هنرنمایی و ابتکار عمل محصولات بامبو را به جهان معرفی نمایند.

شاه محمدی اظهار کرد: هم اکنون  80 نفر با درآمد سالانه بیش از 100 میلیون تومان در صنعت بامبو فعالیت می کنند که توسعه و رونق این صنعت در شهرستان لاهیجان می تواند برند بامبو را در گیلان ممتاز نماید.
وی برگزاری جشنواره بامبو را گامی در جهت معرفی بامبو به عموم دانست و افزود: تعدد گونه های بامبو و موارد استفاده از آن باید از طریق تبلیغات معرفی می شود.

این مسئول برگزاری جشنواره بامبو را گامی در جهت معرفی بامبو به عموم دانست و افزود: تعدد گونه های بامبو و موارد استفاده از آن باید از طریق تبلیغات معرفی شود.

وی برگزاری جشنواره بامبو را ماحصل برگزاری جلسات متعدد شهرستانی، نشست با هنرمندان و نیز تبادل نظر با مسئولان استانی خواند و گفت: جشنواره بامبو امروز در سه حوزه عکاسی ، مقاله نویسی و ارائه محصولات با خلاقیت و نوآوری دانست و افزود: تعداد 126 قطعه عکس به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که از این تعداد 3 قطعه به عنوان عکس برتر انتخاب شد.

در حوزه تولیدات بامبو نیز 180 اثر  دریافت شد که 15 قطعه  به عنوان اثرات برتر انتخاب شدند و در حوزه مقاله نویسی به دلیل ناشناخته بودن این گیاه و خواص آن تنها 5 مقاله دریافت شد که از این تعداد 2 مقاله قابل تشویق و یک مقاله عنوان برتری را کسب کردند.

معاون صنایع دستی ابراز امیدواری کرد در سالهای آتی بتوانیم جهانی شدن بامبو را جشن بگیریم.

انتهای پیام/

کد خبر 1394071936