به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی با بیان این مطلب اظهارداشت: بخش بزرگ تر این تپه زیر منازل، ترمینال و ارگان های اداری رفته و آثار آن تحت الشعاع قرار گرفته است.
علی اکبر وحدتی افزود: مشاور عالی رئیس پژوهشگاه باستان شناسی در بازدیدی که در سفر اخیر خود از این منطقه داشت از این اتفاق ابراز ناخرسندی و عنوان کرد: چرا ادارات مختلف، ترمینال و منازل مردم روی بخش مسکونی این تپه ساخته شده است؟
وی ادامه داد: البته تمام این اتفاق ها در زمانی افتاده است که هنوز خراسان شمالی تأسیس نشده بود. وی با اظهار تأسف از این که سازمان هیچ گونه اعتباری را برای تملک و کاوش ندارد و حتی با کاوش در این منطقه مخالف است، اظهارداشت: آن ها معتقدند باید سیاست هایی دنبال تا اثر حفظ شود و مردم از این منطقه خارج شوند.
وی با بیان این که دادن زمین معوض به مردم از جمله راهکارهای پیشنهادی آن ها بود، تصریح کرد: پیشنهاد تملک زمین از سوی شهرداری مورد موافقت قرار گرفت و ما به دنبال تحقق این پیشنهاد هستیم تا هر زمان که امکان پذیر شد بتوانیم کاوش انجام دهیم .
انتهای پیام/