زیر ساخت های گردشگری در بهشت گمشده فارس ایجاد می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری فارس از اجرای طرح ساماندهی و ایجاد زیر ساخت های مناسب در منطقه طبیعی گردشگری بهشت گمشده خبر داد. 

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث  فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس دکتر امیری در جمع خبرنگاران  با بیان اینکه طرح ساماندهی بهشت گمشده  با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد ریال آغاز شده است افزود: تا کنون بیش از یک میلیارد و600 میلیون ریال برای اجرای طرح هزینه شده است و اعتبار تخصیص یافته  به این پروژه عظیم هم اینک 3 ملیارد و 200 میلیون ریال بوده است . 

به گفته وی پروژه مذکور 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد . مدیرکل میراث فرهنگی فارس افزود: احداث پل بتنی در ورودی بهشت گمشده ،فاز اول راه دسترسی شامل تعریض و احداث پلهای جهت آبراهه در عرض مسیر راه، احداث پل فلزی بر روی رودخانه جهت عبور گردشگران از جمله فعالیت های است که طی سالها اخیر درمنطقه صورت گرفته است . 
وی درخصوص عملیات اجرای درحال انجام نیز گفت احداث سرویس بهداشتی به مساحت  110 متر مربع با نمای سنگی با پیشرفت فیزیکی  فعلی 40% . سنگ فرش مسیر  راه پیاده به طول 1.5 کیلومتر با سنگ طبیعی و کاملا نامنظم که همخوان با طبیعت منطقه ،تکمیل فضای سبز در دو طرف مسیرپیاده رو با کاشت حدود 4500 اصله درخت ایجاد پارکینگ موقت در ورودی همراه با فنس کشی آبرسانی و احداث مخزن و اجرای سیستم آبیاری قطره ای جهت درختان نیز ازجمله عملیات اجرایی در حال انجام است . 

دکتر امیری اضافه کرد: از آنجایی که طرح مصوب در حال اجرا با هدف بهسازی و ساماندهی منطقه و احیای فضای سبز در نظر گرفته شده است ، لذا تکمیل سنگفرش و درختکاری در طول مسیر دسترسی  و احداث کمپ گردشگری جهت اسکان موقت و استراحتگاه در ابتدای ورودی مجموعه از سمت روستای مهجن آباد از اقدامات در نظر گرفته شده جهت سالهای آتی پس از تخصیص اعتبارات لازم میباشد . 

بنا براین گزارش تنگ بستانک یا بهشت گمشده ، بهشت و سرزمینی همزیست با آب ، درخت و کوهستان است که در گوشه شمال غرب شیراز از توابع شهرستان مرودشت قرار گرفته و هر سال میهمانان و گردشگران زیادی را از اقصی نقاط کشور به سوی خود فرا می خواند و از سال 1378 تاکنون با مصوبه شورای عالی حفاظت محیط زیست به عنوان منطقه حفاظت شده جنگلی تنگ بستانک با بهشت گمشده شناخته می شود.
انبوه درختان در منطقه بهشت گمشده در پاره ای از مناطق چنان پنجه در پنجه هم انداخته و سقفی از نوازش بر سر رهگذران و گردشگران ساخته که به سختی می توان درخشش آفتاب را از میان شاخ و برگ درختان دید . در این منطقه زیبا و دیدنی آنچه به چشم می آید سبزی و زیبایی مناظر شگرف و آنچه به گوش می رسد صدای نوازشگر آب و نغمه پردازی پرندگان و آنچه احساس می شود طراوت و سرزندگی است .

بلندترین قله این منطقه کوهستانی و مرتفع ، کوه رنج به ارتفاع نزدیک به  چهار هزار متر است که هیبت پر صلابت آن بر همه منطقه بهشت گمشده خود نمایی می کند .
بهشت گمشده یکی از پر باران ترین مناطق استان فارس و تأمین کننده عمده آب سد درود زن ، دریاچه های بختگان ، طشک و همچنین اراضی کشاورزی دشتهای حاصلخیز بیضا ، کامفیروز و کربال است .
لذا در راستای ارائه خدمات بهینه به گردشگران عزیز این اداره کل اقدام به مطالعه ، طراحی و ایجاد زیرساختهای گردشگری نموده که بخشی از آن در سالهای گذشته انجام و بخش دیگر در حال اجرا است .

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394082037