به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان غربی در این جلسه که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد طرح پژوهشی با عنوان بررسی ظرفیت های صنعت گردشگری استان و راهکارهای ارتقاء آن که در سالجاری توسط یکی از اساتید دانشگاه ارومیه انجام گرفته بود؛ مطرح شد.
بر اساس این گزارش جلیل جباری مدیر کل میراث فرهنگی٫صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به کارهای مطالعاتی مشابهی که در سالیان اخیر صورت گرفته اظهار داشت: طرح فعلی که در اختیار داریم از محل اعتبارات پژوهشی سال 93 تامین شده که در آن سعی گردیده تا نقاط قوت و ضعف صنعت گردشگری استان بصورت جامع قید شود . وی هم چنین اظهار کرد : هدف ما این است که با بهره مندی از این مطالعات به یک درک واقعی و صحیحی از وضعیت عمومی صنعت گردشگری استان دست پیدا کنیم تادر نهایت بتوانیم برنامه ریزی های صحیحی را تدوین و به مرحله عملیاتی برسانیم.
جلیل جباری با اشاره به این نکته که صنعت گردشگری یک حوزه وسیع و فرابخشی است افزود: ما این آمادگی را داریم که از هرگونه طرح و ایده علمی٫ خلاقانه که توام با ارائه راهکار عملی در جهت توسعه و باروری صنعت گردشگری استان باشد استفاده کنیم وهدف از این گردهمائیها هم اشتراک افکار و اندیشه های مختلف و رسیدن به اولویت بندی ها و تصمیم گیریهای مشترک است.
حسین امامی معاون گردشگری اداره کل نیز در این جلسه ضمن تشریح طرح مزبور برای اعضای جلسه٫یادآور شد: در سالیان گذشته پژوهشهایی که تحت عنوان طرح جامع گردشگری استان انجام شده٫ بیشتر حالت توصیفی و گزارشی داشته اند و کمتر به ارائه راه حل و راهکار پرداخته اند که این نقطه ضعف در طرح فعلی که 12 راهکار را عمدتا دربخش زیر ساخت ها مطرح گردیده٫ برطرف شده است.
محمد اشتری مشاور استاندار آذربایجان غربی و عضو اتاق فکر توسعه گردشگری استان نیز در این جلسه با استقبال از رویکرد پژوهشگر و جامع گرای اداره کل ٫پیشنهاد کرد : که طرح های مطالعاتی و پژوهشی که توسط بخش خصوصی صورت می گیرد٫ در مقاطع و مراحل مختلف توسط اعضاء اتاق فکر مورد بررسی قرار گیرد تا در نهایت نتیجه ای با کمترین میزان خطا به بار آید.
گفتنی است در پایان جلسه و پس از گفتگوهای مختلف تصمیمات زیر بعنوان دستور کار مطرح و به تصویب رسید:
- مقرر شد تا گروهی از اعضاء گزارش کامل و مبسوطی ازبرقراری پروازهای هوائی این استان ودیگر استانهای همجوار و خارج از کشور تدوین و راهکارها ی راه اندازی پروازهای مستقیم هوائی از فرودگاه ارومیه به کشورهای مجاور جهت طرح در کارگروه گردشگری استان ارائه دهند.
- بمنظور اطلاع رسانی به روز و معرفی جاذبه های گردشگری استان و توسعه سرمایه گذاری در این بخش٫ مقرر شد که زمینه های لازم برای راه اندازی رادیوگردشگری با صداو سیمای استان پیگیری شود.
- مقرر شد طرح ها و ایده های جدید پیشنهاد شده از طریق اعضاء جمع آوری و بعنوان خروجی جلسات به محفل های قانونی جهت تصمیم گیری و اجرایی نمودن ارائه گردد.
انتهای پیام/