جلسه کارگروه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری قم به ریاست معاون عمرانی استاندار این استان و روسای انجمن های صنفی و جامعه هتلداران برگزار شد.
به گزارش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم؛ عیسی رضایی مدیرکل میراث فرهنگی این اداره کل در این جلسه طی سخنانی به فعالیت 110 هتل، هتل آپارتمان و مهمانپذیر در استان قم اشاره کرد و گفت: 160 خانه مسافر، 130 منطقه گردشگری و تفریحی و 60 آژانس مسافرتی نیز در این استان مشغول فعالیت هستند.
رضایی به مناطق نمونه گردشگری استان قم اشاره و با بیان اینکه 12منطقه نمونه گردشگری در این استان به تصویب رسیده است ادامه داد: از این تعداد 6 منطقه دارای سرمایه گذاراست و رایزنی ها برای جذب سرمایه گذار برای سایر مراکز نیز جزو اولویت های اصلی سازمان است.
وی به وضعیت کنونی منطقه نمونه گردشگری کهک اشاره داشت و افزود: درمحور پردیسان- ورجان تقاضای زیادی برای احداث مراکز گردشگری وجود دارد که طبق بررسی های انجام شده می توان در قالب منطقه نمونه گردشگری کهک زمینی در اختیار سرمایه گذار قرار داد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم در ادامه با تاکید بر فعالیت 15هزار هنرمند صنایع دستی در قم افزود: تولیدات این هنرمندان باید در مکانی تجمیع شود تا بتوان از ظرفیت های اقتصادی تولیدات آنها استفاده کرد.
وی بر لزوم ایجاد بازارچه صنایع دستی در قم تاکید کرد و گفت: قم در زمینه معرق، منبت،سفال، کاشی و انگشترسازی دارای ظرفیت های تولیدی خوبی است که این امر بر ضرورت ایجاد بازارچه فصلى ودایمی صنایع دستی افزوده است.
رضائی به فعالیت 15 هزار هنرمند صنایع دستی و سه هزار کارگاه تولیدی در این بخش اشاره کرد و افزود: سرمايه گذاران بخش خصوصى آماده اند درصورت واگذارى زمين دراتوبان قم تهران نسبت به احداث شهرك صنايع دستى كه يكى ازضرورت هاى استان است اقدام کنند.
معاون عمرانی استانداری قم نیز دراین جلسه، با بیان این مطلب که پیشنهادات توسعه گردشگری قم باید در کمیته فنی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم مورد بررسی قرار گیرد، گفت: پیشنهادات و مشکلات گردشگری باید در یک کمیته فنی با حضور نمایندگان ارگان های مختلف بررسی شود تا بتوانیم با بررسی همه جانبه به نتیجه نهایی در کارگروه تخصصی گردشگرى دست یابیم.
محسن بهشتی افزود: باید از ظرفیت سرمایه گذار بخش خصوصی بهره مند شویم تا بتوانیم در جهت توسعه زیرساخت های گردشگری در این استان قدم برداریم از این رو باید مشکلات سرمایه گذاری با همفکری نهادهای اجرایی حل و فصل شود.
وی همچنین بيان داشت: راه اندازی بازارچه صنایع دستی باید پیگیری جدى شود.
گفتنی است، در این جلسه همچنین مقرر شد جانمایی مکان های احداث تاسیسات گردشگری و شهرك صنايع دستى قم در کارگروه فنی زیر نظر کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم بررسی شود.
در این کارگروه از فیلم اقلیم بهشت با معرفی جاذبه های تاریخی و گردشگری قم و کتاب دستان ماندگار با معرفی صنایع دستی قم به سه زبان عربی، انگلیسی و فارسی رونمایی شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1394090331