دولت یازدهم پیشرو در توسعه گردشگری ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی است

معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی کشور در نشست نیم روزه فرصت های سرمایه گذاری در صنعت گردشگری در دوران پساتحریم در اصفهان گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دولت یازدهم با اراده لازم، به عنوان فعالترین دولت، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به دنبال توسعه همه جانبه گردشگری در ایران است.


به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان؛ سعید شیرکوند، روز پنجشنبه 12 آذرماه در  سخنانی در نشست فرصت های سرمایه گذاری گردشگری در دوران پساتحریم با اعلام این مطلب گفت: متأسفانه در دهه های گذشته به دلایل مختلف، گردشگری توسط مسئولان چندان جدی گرفته نشد و این در حالی است که متوسط رشد اقتصادی این صنعت در جهان بسیار شگفت انگیز است بگونه ای که متوسط رشد صنایع مختلف در طول پنجاه سال گذشته در جهان حدود سه الی چهار درصد بوده و این در حالی است که رشد صنعت گردشگری با توجه به اینکه زمان محدود تری از وقت فعالان این صنعت را به نسبت سایر صنایع به خود اختصاص می دهد پیش از ده درصد بوده است. وی در این راستا تأکید کرد امروز دولت یازدهم با اراده لازم بیش از تمامی دولتهای گذشته تلاش خود را مصروف توسعه این صنعت و رشد در آمد ملی به عنوان جایگزین مناسبی برای صنعت نفت کرده است و این در حالی است که رئیس جمهور  و حتی سایر مسئولان دولت در سخنانشان دائما به لزوم توسعه صنعت گردشگری اشاره دارند.


شیر کوند همچنین به رشد کنونی صنعت گردشگری در ایران به نسبت دهه های گذشته اشاره و خاطر نشان کرد: خوشبختانه امروز شرایط نوید رشد روز افزون گردشگری در ایران را می دهد. به گونه ای که هم اینک شاهد سفر خیل عظیمی از گردشگران خارجی به ایران هستیم که مشتاقانه داوطلب بازدید از جاذبه های تاریخی، طبیعی و حتی زیارتی ایران هستند، لذا با توجه به ظرفیت های عظیم کشور در زمینه گردشگری نباید بیش از این خود را از در آمد های اقتصادی ناشی از توسعه این صنعت محروم سازیم.


وی در بخش دیگری از سخنانش در جمع فعالان گردشگری استان اصفهان به تلاشهای دولت و بویژه سازمان میراث فرهنگی کشور در راستای توسعه پایدار گردشگری در دوران پساتحریم اشاره کرد و افزود: بی شک در راستای توسعه زیر ساختهای صنعت گردشگری معتقدیم فقط بخش خصوصی است که می تواند در این زمینه نقش فعالی ایفا کند، لذا دولت صرفا موظف است ضمن نظارت بر فعالیت های بخش خصوصی، حمایت های لازم را در توسعه فعالیتهای بخش خصوصی به عمل آورد.

وی افزود: در این راستا تلاشهای زیادی را انجام داده ایم که از آن جمله می توان به برگزاری نشست های مشترک میان معاون رئیس جمهور و مدیران سازمان میراث فرهنگی با مدیران صندوق توسعه ملی کشور اشاره کرد. در این زمینه توانسته ایم موافقت این صندوق را برای ارائه تسهیلات بانکی به طرح های بزرگ گردشگری با نرخ 14 درصد به دست آوریم، لذا هم اینک سازمان میراث فرهنگی 28 طرح بزرگ گردشگری را از سراسر کشور جهت دریافت تسهیلات به این صندوق ارائه کرده است.


معاون سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی کشور در ادامه سخنانش در این زمینه به سرمایه گذاران و فعالان عرصه گردشگری توصیه کرد جهت تأمین سرمایه مورد نیاز خود صرفا به دنبال تسهیلات نباشند.

شیرکوند ادامه داد: باید به دنبال راهکارهای جایگزین بود که از آن جمله می توان به جذب سرمایه های خارجی اندیشید.


وی تأکید کرد: در دوران پساتحریم، پس از جلب رضایت سرمایه گذاران خارجی می توان از تجارب ارزشمند آنها برای رونق گردشگری کشور بهره برد.


شیرکوند در ادامه سخنانش به نقش اصفهان در توسعه گردشگری کشور اشاره کرد و افزود: بی شک همگان با توجه به موقعیت ممتاز فرهنگی اصفهان، از فعالان گردشگری این استان انتظار دارند تا در هرگونه طرح های توسعه گردشگری، در کشور پیشرو باشند و امید واریم شاهد فعالیت بیش از پیش فعالان گردشگری استان اصفهان در راستای توسعه گردشگری کشور باشیم.

معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی کشور در بخش پایانی سخنانش به نقش صنعت گردشگری در توسعه وفاق بین المللی اشاره و خاطر نشان کرد: امروزه این صنعت بیش از هر زمان دیگر به زمینه وفاق و وحدت میان ملتها تبدیل شده به گونه ای که ما پس از وقوع زلزله بم شاهد بودیم کسانی که پیش از وقوع زلزله، از این شهر تاریخی بازدید کرده بودند، بیشترین کمک های بین المللی را جهت بازسازی این شهر تاریخی ارائه کردند، لذا امروزه تمامی ملتهای جهان به نتیجه دست یافته اند که این صنعت مهمترین ابزار ایجاد وفاق بین المللی به شمار می رود.  

شهرستانهای اصفهان قابلیت های فراوانی در راستای توسعه گردشگری دارند

شهرستانهای اصفهان قابلیت های فراوانی در راستای توسعه گردشگری دارند معاون  برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی کشور در سفرش به اصفهان ضمن بازدید از طرح  های توسعه گردشگری در برخی از شهرستان های استان تاکید کرد: شهرستان های استان از قابلیت های فراوانی در راستای توسعه گردشگری برخوردار هستند.

 سعید شیر کوند در حاشیه سفری به اصفهان و شرکت در دو همایش فرصتهای سرمایه گذاری گردشگری دردوران پسا تحریم وهمچنین نشست اعضای تشکلهای مردم نهاد دوستداران میراث فرهنگی،  از طرح های توسعه گردشگری در چهار شهرستان ،شامل شهرستانهای نطنز، اصفهان، فلاورجان(فولاد شهر) و خمینی شهر نیز بازدید بعمل آورد.

در این بازدیدها وی به ترتیب از مسجد جامع نطنز، مجموعه گردشگری نطنز، مجموعه گردشگری رایان، طرح مرمت کاخ عالیقاپو، دفتر پزوهشهای اداره کل میراث فرهنگی استان، مجموعه سیتی سنتر در فولاد شهر، طرح توسعه هتل عباسی اصفهان، مجموعه گردشگری چشمه لادر و مجموعه گردشگری بام سبز خمینی شهر بازدید به عمل آورد.

وی در پایان بازدید خود از طرح های گردشگری  تاکید کرد ،شهرستان های استان اصفهان همانند شهر اصفهان از قابلیت های فراوانی برای توسعه گردشگری برخوردار هستند.

وی همچنین اظهار کرد: سازمان میراث فرهنگی کشور از آمادگی لازم جهت حمایت از سرمایه گذاران طرح های گردشگری استان اصفهان برخورداراست.

انتهای پیام/

کد خبر 1394091422