به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، در اين نشست تخصصي مهمترين موضوعات مرتبط با صنعت گردشگري و نيز ضرورت استفاده از دانش و ظرفيت مراكزعلمي مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
نگار سرتيپ زاده سرپرست پايگاه قنات قصبه گناباد نيز در اين نشست تخصصي در سخناني با اشاره به نقش آثار و ابنيه فرهنگي و تاريخي در جذب گردشگران به تشريح تاثير ثبت آثار در فهرست ميراث فرهنگي بر افزايش جذب گردشگران پرداخت.
وي در سخنان خود در اين نشست تخصصي با بيان اينكه ايران در حال حاضر 19 اثر در فهرست جهاني يونسكو دارد گفت: اين 19 اثر از 15 استان كشور در فهرست جهاني يونكسو به ثبت رسيده و رتبه ايران خوشبختانه در سال هاي اخير بسيار افزايش يافته است.
وي گفت: ثبت آثار در فهرست جهاني يونسكو باعث مي شود تا شمار گردشگران علمي و نيز گردشگران علاقه مند به موضوعات فرهنگي و تاريخي بيش از پيش افزايش يابد.
سرتيپ زاده به آثار قابل ثبت در فهرست جهاني يونسكو در خراسان رضوي اشاره كرد و افزود: آثار بي شماري در استان وجود دارند كه قابليت ثبت در فهرست جهاني يونسكو را دارند كه از آن جمله مي توان به محوطه تاريخي شادياخ، بنديان درگز، ميل ارسلان جاذب، آسبادهاي نشتيفان خواف، مجموعه فرهنگي – تاريخي توس و ... اشاره كرد.
وي در ادامه صحبت هاي خود از قنات قصبه گناباد به عنوان يكي از شگفتي هاي استان نام برد و گفت: اين قنات در كنار چند رشته قنات ديگر قرار است به صورت زنجيره اي در يونسكو به ثبت جهاني برسد.
هم چنين درحاشيه اين نشست تخصصي هم چنين نمایشگاهی با هدف معرفی بناهای و اماکن ثبت شده ایران در فهرست جهانی یونسکو برگزار شد.
این نمایشگاه با هدف آشنایی هرچه بیشتر با آثار ثبت شده و افزایش آگاهی و حساسیت شهروندان در خصوص آثار ثبت جهانی به نمایش درآمده است.
علاقه مندان در بازدید از این نمایشگاه ضمن آشنایی با اماکن و آثار ثبت شده ایران در فهرست جهانی یونسکو با نقش این آثار و اماکن در جذب گردشگر، ایجاد اشتغال و ارز آوری آشنا خواهند شد.
در این نمایشگاه آثار ثبت شده در فهرست جهانی یونسکو در قالب تعداد 30 تابلو در ابعاد 100 در 70 سانتیمتر به نمایش در آمده است.
انتهای پیام/