کارگاه تخصصی شناخت اصول بودجه بندی ، کنترل بودجه و مدیریت سودآوری در صنعت هتلداری و غذا و نوشابه در حاشیه برگزاری دومین جشنواره خوراک های سنتی فارس در شیراز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس ، لاله شفیعی مدیر عامل موسسه آفتاب پارسه در خصوص برپایی و اهداف این کارگاه گفت : با توجه به اهمیت روز افزون صنعت هتل داری بعنوان بخشی کارآمد در صنعت برتر گردشگری از این سو جهت حفظ سرمایه گذاری های عظیم و افزایش توان بالای رقابت با سطوح بین المللی ،این گونه آموزش ها و بروز رسانی اطلاعات دست اندرکاران این صنعت و بازگردانیدن سود تضمین شده در این سرمایه گذاریها و حفظ و کنترل موقعیت یکپارچگی مالی در هتل در صدد برگزاری چنین کارگاهی برآمدیم.
به گفته این مدرس رشته هتلداری و مدیریت غذا و نوشابه در استان فارس ، بدلیل اینکه وظیفه و مسئولیت شغلی مدیران این صنعت ،مدیریت در شرایط بحران اقتصادی می باشد که در سالهای اخیر با مهارت و توان بالا این امر را به انجام رسانده اند ،لذا جهت همکاری بیشتر با این مدیران جامعه هدف را مدیران هتل و مجموعه های گردشگری استان در نظر گرفتیم.
شفیعی افزود : بر اساس آمار موجود استانی که در اختیار موسسه قرار گرفته مورد انتظار است که تمام مدیران هتل های استان در این کارگاه حضور به هم رسانند که حدود 50 نفر از جامعه کاری را شامل می شود.
بنابراین گزارش کارگاه مذکور فردا 29 آذرماه در هتل بزرگ شیراز برگزار می شود .
انتهای پیام/