به گزارش روابط عمومی صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی (صابتا)، محمدرضا تابش نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی افزود: طرح هایی نظیرحمایت از مرمت بافتهای تاریخی در ایجاد پشتوانه قانونی برای ایفای وظایف خطیر سازمان میراث فرهنگی و بخش هایی نظیر صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی نقش بسزایی دارد.
نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نقش صندوق احیاء در تسهیل توسعه زیر ساخت های گردشگری، افزود: این صندوق می تواند محدودیت های موجود در زمینه بودجه و اعتبارات دولتی را با مشارکت بخش خصوصی پشت سر نهد و اندوخته های سرمایه گذاران داخلی و خارجی را در راستای تعالی بخشیدن به جایگاه آثار تاریخی و فرهنگی سامان بخشد.
وی همچنین افزود: در شرایط پیش رو نباید همه انتظارات را از یک صندوق داشت بلکه در دوره پساتحریم اهتمام به توسعه گردشگری و تقویت زیر ساخت های آن، باید جزء اولویت های اصلی مجموعه نظام باشد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، تصریح کرد: مجلس به سهم خود در رفع خلأهای قانونی حوزه احیاء بناهای تاریخی و میراث فرهنگی می تواند کمک کند و دولت نیز باید برنامه های خود را برای جذب سرمایه گذار و تقویت بخش خصوصی با جدیت دنبال کند و امنیت لازم را برای ورود سرمایه گذاران به این حوزه فراهم سازد.
تابش با بیان اینکه باید مطالعه دقیقی برای نحوه مواجهه با شرایط پساتحریم و ورود گردشگر خارجی به کشور انجام شود، تصریح کرد: هم راستا با چاره اندیشی برای تسهیل شرایط ورود گردشگر خارجی، بستر های رونق بخشی به حضور گردشگران داخلی نیز باید فراهم شود و راهکارهای تحقق این مهم باید اندیشیده شود.
وی افزود: در اقتصاد مقاومتی ما باید با تکیه بر ظرفیت داخلی و بن مایه های خودمان، بتوانیم در توسعه گردشگری تغییر و تحول اساسی ایجاد کنیم به عنوان مثال می توان با شناسایی جاذبه های تاریخی اقلیم های مختلف تقسیم بندی میان اقلیم های سردسیر و گرمسیر انجام داده و در فصول مختلف سال گردشگران را متناسب با شرایط مطلوب آن اقلیم برای بازدید از جاذبه های تاریخی راهنمایی کرد.
انتهای پیام/