به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه؛ کامران سبزه میدانی مشاور معاون صنایع دستی سازمان هدف از این بازدید را بررسی پانسیل ها و ظرفیت های توسعه و معرفی چاقوی کرند به عنوان یک برند در صنعت چاقو سازی عنوان کرد و گفت: معاونت صنایع دستی سازمان سیاست حمایت از صنایع دستی و توانمندی های استان ها را با فراهم کردن شرایط پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و هدایت به سمت استانداردسازی در جهت تجاری شدن آن دنبال می کند.
وی در این بازدید چاقو سازی کرند را دارای ویژگی های شاخص برای تبدیل شدن به یک برند و قدرت رقابت با سایر برندهای مشهور دانست و گفت: تنوع بخشیدن به تولیدات و ساخت ابزارهای منطبق با نیاز روز ار جمله ضروریاتی است که باید به آن توجه شود.
وی طراحی های متنوع و علمی را نیاز امروز صنایع دستی برشمرد و گفت: می توان با کار علمی در زمینه هایی همچون تولید تیغه های مورد نیاز در جراحی پزشکی به صنعت چاقو سازی کرند کمک کرد.
همچنین فرهاد عابدی مدیر شرکت تصفیه معاونت صنایع دستی کشور، با اشاره به واگذاری 15 غرفه متعلق به این شرکت به صنعت گران شهرستان دالاهو گفت: سازمان میراث فرهنگی در راستای اقدامات حمایتی خود این غرفه ها را با نازل ترین قیمت در مزایده در اختیار این صنعت گران قرار داده است.
وی ابراز امیدواری کرد: با تجهیز مناسب این کارگاه ها و پرداخت تسهیلات مناسب، صنعت چاقو سازی کرند رونق بگیرد.
همچنین پروانه حیدری معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، در این بازدید اظهارداشت: چاقوی کرند یک برند در استان است که درصورت حمایت و برنامه ریزی برای توسعه آن قابلیت معرفی به عنوان یک برند جهانی را نیز دارد.
وی افزود: به منظور برنامه ریزی بهتر و هدفمند تر در حال حاضر کار استاندارد سازی چاقو کرند در دست اقدام است که می تواند در آینده به شناسایی هرچه بیشتر این تولید کم نظیر استان کمک کند.
وی ادامه داد: در راستای حمایت از صنعت گران شهرستان دالاهو رایزنی های برای واگذاری غرفه های صنایع دستی در این شهرستان به صنعت گران انجام شده است که روند قانونی مراحل انتقال مالکیت این غرفه ها در حال انجام است.
حیدری تاکید کرد: صنعت چاقو سازی کرند برای ادامه حیات خود نیازمند طراحی های جدید، بسته بندی مناسب و تبلیغات گسترده است تا بتواند باسایر برندهای کشو رقابت کند.
انتهای پیام/