به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان؛ علی اکبر شرفی معاون گردشگری، این اداره کل ضمن تاکید بر ضرورت آماده سازی نقشه توان اكولوژيكي سرزمين و نقشه كاربري اراضي استان با اعلام این خبر، برای تهيه برنامه جامع اكوتوريسم و طبيعت گردي استان تاکید کرد و انجام این امر را راهی برای توسعه گردشگری به ویژه گردشگری طبیعی (اکوتوریسم) در زنجان دانست.
در ادامه تورج قاسمي معاون فني اداره كل حفاظت از محيط زيست استان با اشاره به اهميت توسعه بومگردي استان، عنوان کرد: تسهیلات ارزان قيمت و حضور مردم در جوامع هدف موجب تامين منافع اين قشر ميشود.
سهيل نصرتي مدير هماهنگي ترويج سازمان جهادكشاورزي استان نیز با اشاره به الگوهاي گوناگون در رتبهبندي و سطح بندي جاذبههاي طبيعي و روستاهاي هدف گردشگري گفت: براي انجام اين كار نيازمند طراحي معيارها و زيرمعيارها هستيم.
در ادامه عضو هيئت علمي گروه جغرافيای دانشگاه زنجان هم خاطر نشان کرد: عدم تخريب محيط زيست و تعيين شاخصهاي دقيق در سطح بندي بايد در اولويت باشد.
كارشناس اكوتوريسم اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به تردد طبيعتگردان در 63 مسير طبیعت گردی استان زنجان گفت: از مجموع اين تعداد، 5 مسير مناسب تردد عموم مردم، 51 مسير نيمه حرفهاي و 5 مسير حرفهاي است.
كارشناس آموزش و ترويج اداره كل منابع طبيعي استان هم با اشاره به اهميت آموزش مسائل زيست محيطي و توسعه فرهنگ، استفاده صحيح از محيط زيست، ازآمادگي اين اداره كل براي برگزاري دورههاي مرتبط خبر داد.
رئيس گروه بازاريابي و تبليغات اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به سطحبندي جاذبههاي گردشگري استان گفت: در سطح بندي جاذبههاي طبيعي بايد به دنبال چارچوب متفاوتي از سطحبندي جاذبه هاي گردشگري بود.
انتهای پیام/