ارتقاء دانش تخصصی و شبکه سازی از ضروریات حضور زنان در صنعت گردشگری است

برای حضور بیشتر زنان در این عرصه نیازمند ارتقاء دانش تخصصی، توان و تجربه و رهبری هستیم، همچنین توان شبکه سازی و اعتمادسازی زنان در این صنعت موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد.


به گزارش میراث آریا(chtn) لیلا فلاحتی مدیرکل امور بین الملل معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در نشست هم اندیشی بانوان کارآفرین در صنعت گردشگری که امروز 19 بهمن ماه با حضور سعید شیرکوند معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی و زنان کارآفرین این صنعت در سالن اجتماعات سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد، گفت: صنعت گردشگری به عنوان صنعتی رو به رشد و موتور محرک اقتصادی در کشورهای در حال توسعه و کمتر توسعه یافته شناخته می شود.

وی ادامه داد: این صنعت براساس آمار، 5 درصد از تولید ناخالص ملی جهان و همچنین 7 درصد از اشتغال جهان را تامین کرده است.

فلاحتی ادامه داد: براساس گزارشی که سازمان جهانی جهانگردی براساس 5 مقوله، کارآفرینی، مدیریت، آموزش، اشتغال و استخدام منتشر کرده است،نتایج این گزارش تاکید می کند در سطح جهانی، زنان بخش اعظمی از نیروی کاری در حوزه گردشگری را در اختیار دارند هرچند که زنان در سطوح حرفه ای بین 10 تا 15 درصد کمتر از مردان امور را در اختیار دارند.

مدیرکل امور بین الملل معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: تعداد کارآفرینان زن در حوزه گردشگری بیش از 2 برابر سایر صنایع است، براساس این گزارش بانوان کارآفرین در این صنعت، از زنان بیشتری برای حضور در صنعت گردشگری بهره برده اند.

وی ادامه داد: متاسفانه زنان موفق نشدند مناصب مدیریتی را در صنعت گردشگری به میزان قابل توجهی در اختیار بگیرند.

فلاحتی افزود: برای حضور بیشتر زنان در این عرصه نیازمند ارتقاء دانش تخصصی، توان و تجربه و رهبری هستیم، همچنین توان شبکه سازی و اعتمادسازی زنان در این صنعت موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394111923