همزمان با دهه مبارک فجر و با حضور معاون امورحقوقی ، مجلس و امور استانهای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، دو بازارچه صنایع دستی دراراک ودلیجان افتتاح شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی نیز گفت: ایجاد اشتغال پایدار در بازارچه صنایع دستی و احیا این صنعت که با کمترین هزینه به وجود می آید از اهداف راه اندازی بازارچه صنایع دستی است.
سیدمحمد حسینی افزود: هر صنعتگر صنایع دستی در فضای محدود می تواند اشتغال پایدار ایجاد کند که همکاری و مساعدت مسئولان درفراهم کردن اشتغال آنان نقش موثری دارد.
وی با یادآوری بازاریابی صنایع دستی اظهار کرد: ساماندهی فروش و عرضه، بخش مهمی از مشکلات هنرمندان است که با صادرات محصولات استمرار تولید تقویت خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: بازارچه دائمی تولید، فروش و پایانه صادرات صنایع دستی پاسارگاد اراک توسط بخش خصوصی در فضایی به وسعت چهار هزار مترمربع با اعتباری بالغ بر 11 میلیارد ریال با 30 غرفه با ظرفیت اشتغالزایی 90 نفر دایر شده است.
حسینی افزود: تالار پذیرایی، رستوران سنتی، باغ پرندگان و حیوانات اهلی، بازار تولید و فروش صنایع دستی، عرضه غذاهای ملل جهان و ایران، شهربازی، هتل سنتی و آب درمانی از بخش های مختلف بازارچه صنایع دستی اراک است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی در آئین افتتاح این بازارچه گفت: نخستین بازارچه صنایع دستی دلیجان با صرف اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
سید محمد حسینی بیان کرد: برای احداث این بازارچه و تامین زیرساختهای لازم و خدمات شهری، 190 میلیون تومان از محل اعتبارات ملی و مابقی آن با تخصیص اعتبارات استانی تامین شده است.
وی با اشاره به اینکه واگذاری زمین احداث این بازارچه نیز با حمایت شورای اسلامی شهر و شهرداری دلیجان صورت گرفته است، اظهار کرد: غرفههای این بازارچه در متراژ 12 مترمربعی در ورودی شهر دلیجان و در مسیر تردد گردشگران و مسافران ایجاد شده است.
به گفته حسینی معرق، تولیدات چوبی و صنایع وابسته، سفالگری، پیکرتراشی، قلمزنی، گچبری و چندین صنعت دستی دیگر از جمله خلاقیت هنرمندان صنایع دستی ساوه است و با بهرهبرداری از این بازارچه 24 هنرمند در آن فعالیت کرده و تولیدات خود را عرضه خواهند کرد.
وی احیای تولیدات صنایع دستی را از جمله اهداف احداث این بازارچه دانست و افزود: تقویت حوزه بازرگانی و بازاریابی برای تولیدات در حوزه صنایع دستی از دیگر اهداف احداث این بازارچه است.
همچنین فروشگاه دائمی صنایع دستی استان مرکزی با عنوان (هنرکده تخت جمشید) با اعتباری بالغ بر 800 میلیون ریال توسط بخش خصوصی در سرای کتابفروشهای بازارتاریخی اراک گشایش یافت.
انتهای پیام/